fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg fik første sejr i Bologna-trøjen

Den danske landsholdsspiller Iffe Lundberg har fået en stærk start på tilværelsen i Italien. Lørdag scorede han 12 point i Bolognas sejr i en testkamp mod Nutribullet Treviso Basket.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Tredje gang var lykkens gang for Iffe Lundberg og Virtus Segafredo Bologna, der lørdag aften hentede deres første sejr i årets preseason. Sejren var således den danske superstjernes første i Bologna-trøjen.

Bologna besejrede Nutribullet Treviso Basket komfortabelt med 64-90. Bologna-danskeren satte 12 point på tavlen. I de foregående to kampe scorede Lundberg 11 point i hver kamp.

Artiklen fortsætter under tweetet

Man skal ikke lægge det store i testkampe, der blot er til for at spillerne kan komme i form og forberede sig til den kommende sæson, men danskerens første præstioner i det italienske har set ganske lovende ud. Det skal dertil siges, at Bologna-truppen ikke er komplet, da flere spillere er til EuroBasket, mens der også er spillere ude med skader.

Kampens topscorer var den tidligere NBA-spiller Semi Ojeleye, der scorede 20 point for Virtus Segafredo Bologna.

Bologna skyder den nye sæson igang i den hjemlige liga, Serie A, den 2. oktober på udebane mod GeVi Napoli Basket. Første kamp i Euroleague er den 7. oktober hjemme mod AS Monaco.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen førte søndag aften sit rumænske hold, ACS Sepsi-SIC, til sæsonens første titel, da Jespersen og co. sejrede med cifrene...

Basketligaen

Dee Franklin, der har en fortid i Basketligaen, skal resten af sæsonen spille i den næstbedste række i Litauen.

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Laura Ziegler er atter blevet kåret som ´Atlantic 10 Rookie of the Week´. Det er syvende gang i denne sæson, hun vinder prisen.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna led søndag et skuffende nederlag, da de mødte Germani Brescia i den italienske pokalfinale. Brescia tog fusen på favoritterne fra Bologna...

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud...

Basketligaen

Sergej Rudovic, der i sidste sæson tørnede ud for BK Amager, skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med ASD...