fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Hvad er der sket, siden Klay Thompson sidst spillede en NBA-kamp?

941 dage er gået, siden Klay Thompson sidst var i aktion for Golden State Warriors. Søndag aften får han sæsondebut på hjemmebane mod Cleveland Cavaliers, men hvor meget er der sket i NBA i al den tid, han har været ude med skader?

Foto: FIBA.com
Forrige1 af 7Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

NBA-superstjernen Klay Thompson har ikke spillet en NBA-kamp, siden han blev skadet den 13. juni 2019, først med en korsbåndsskade, der holdte ham ude en hel sæson, og derefter med en overrevet akillessene, som kostede sidste sæson og de første 38 kampe af denne.

Men søndag aften hjemme mod Cleveland Cavaliers vender den amerikanske skarpskytte tilbage og gør comeback efter to og et halvt års fravær. 941 dage er gået siden han pådrog sig korsbåndsskaden i NBA-finalernes kamp seks mellem Golden State Warriors og Toronto Raptors, og billedet i verdens bedste basketballliga er markant anderledes end sidst, Klay Thompson var i aktion for Warriors.

Forrige1 af 7Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.