fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC tager dominerende sejr over Værløse Blue Hawks

Der var ingen slinger i valsen da Horsens IC tog en sikker sejr over Værløse i Søndersøhallen. Horsens IC tog sejren 78-99.

Foto: MJ Horsens

Værløse havde igen chancen for at bevise de kan spille op mod topholdene, da de tog imod Horsens IC på hjemmebane. De havde dog svært ved at følge med Horsens, som beviste hvorfor de hører til iblandt toppen af ligaen. De endte altså med at tage sejren 78-99.

Horsens dominerede i kampen om feltet

Der var lagt op til et spændende opgør i Søndersøhallen, hvor Horsens IC var kommet på besøg. Det var gæsterne der kom først på tavlen, da Marius Sørensen kom stærkt til kurven og fik trukket en fejl. Værløse kom dog hurtigt igen i næste angreb, da Adam Heede med en kvivskarp aflevering fandt Mikkel Hauge, som lagde et layup i kurven.

Kampen svingede frem og tilbage i første periode. Værløse fandt succes ved massere af boldbevægelse i deres angreb, men havde samtidig svært ved at holde Horsens IC væk fra nemme scoringer i feltet. Det blev også et gennemgående tema igennem hele kampen.

I anden periode begyndte Horsens stille og roligt at trække fra. Værløse havde svært ved at holde sig foran de lynhurtige spillere fra Horsens IC, som gang på gang kom nemt til kurven. Efter tre minutters spil i anden periode var Horsens kommet foran 20-32. Værløses Simon Schwartz tilføjede dog lidt liv til Søndersøhallen, da han tog en forsvarsrebound, og derefter tordnede et dunk i kurven i den anden ende. Horsens IC havde dog fortsat overtaget på kampen, og kunne gå til pausen foran 52-39.

Horsens IC viste deres kvalitet

Værløse lignede et hold der var klar på at kæmpe sig tilbage i kampen efter pausen. Men Horsens var hurtige til at slukke deres håb om at komme igen. Med to treere i træk fra snigskytterne Marius Sørensen og Frederik Rungby, kom de foran 47-61 halvejs i tredje periode.

Værløse havde svært ved at hamle op med Leonardo Carlino, som var her der og alle vegne. Han skar sig gang på gang gennem Værløse forsvaret som en kniv gennem smør. For hjemmeholdet kæmpede Balsa Veljic bravt for at holde dem inde i kampen med den ene finurlige afslutning efter den anden.

Men det var ikke nok for Værløse, som aldrig fik kontakt op til Horsens. De manglede især nogle point fra den nyudtagne landsholdspiller Adam Heede, som var anonym gennem hele kampen. Det var også fortsat kampen om rebounden, der var afgørende. Den tabte Værløse 42-29. Horsens var altså en for stor mundfuld for hjemmeholdet, og de endte med at tage sejren med cifrene 78-99.

Topscoreren for Horsen IC endte med at blive Leonardo Carlino, som endte med 25 point. For Værløse var den mest scorende Balsa Veljic med 17 point, som også tilføjede 6 assists.

Næste runde

I næste runde tager Værløse imod endu et jydehold, når de tager imod topholdet Bakken Bears. For Horsens IC bliver den næste kamp et besøg hos BK Amager.

 

 

 

Skrevet af

Jeg er 20 år gammel og er både NBA- og basketliga skribent her på siden. I NBA verdenen er jeg die-hard Golden State Warriors fan, og har holdt med dem lige siden We Believe tiderne. I basketligaen følger jeg samtidig Bakken Bears tæt.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Basketligaen

Silas Bøje Ilkjær er klar til endnu en sæson for Værløse Blue Hawks, meddeler klubben på Facebook.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks må i næste sæson klare sig uden deres kaptajn, Adam Heede-Andersen, der skal prøve kræfter med den bedste islandske række.

Nyhedsoversigt

Horsens IC har forlænget med Marius Kirkholt Sørensen, der dermed går ind til sin anden sæson i HIC.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks holder på 20-årige Hannibal Offenberg, der klar til sin tredje sæson i Basketligaen hos Værløse.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks holder på 21-årige Gustav Halbye, der er klar til endnu en sæson i Værløse-trøjen.