fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC tager dominerende sejr over Værløse Blue Hawks

Der var ingen slinger i valsen da Horsens IC tog en sikker sejr over Værløse i Søndersøhallen. Horsens IC tog sejren 78-99.

Foto: MJ Horsens

Værløse havde igen chancen for at bevise de kan spille op mod topholdene, da de tog imod Horsens IC på hjemmebane. De havde dog svært ved at følge med Horsens, som beviste hvorfor de hører til iblandt toppen af ligaen. De endte altså med at tage sejren 78-99.

Horsens dominerede i kampen om feltet

Der var lagt op til et spændende opgør i Søndersøhallen, hvor Horsens IC var kommet på besøg. Det var gæsterne der kom først på tavlen, da Marius Sørensen kom stærkt til kurven og fik trukket en fejl. Værløse kom dog hurtigt igen i næste angreb, da Adam Heede med en kvivskarp aflevering fandt Mikkel Hauge, som lagde et layup i kurven.

Kampen svingede frem og tilbage i første periode. Værløse fandt succes ved massere af boldbevægelse i deres angreb, men havde samtidig svært ved at holde Horsens IC væk fra nemme scoringer i feltet. Det blev også et gennemgående tema igennem hele kampen.

I anden periode begyndte Horsens stille og roligt at trække fra. Værløse havde svært ved at holde sig foran de lynhurtige spillere fra Horsens IC, som gang på gang kom nemt til kurven. Efter tre minutters spil i anden periode var Horsens kommet foran 20-32. Værløses Simon Schwartz tilføjede dog lidt liv til Søndersøhallen, da han tog en forsvarsrebound, og derefter tordnede et dunk i kurven i den anden ende. Horsens IC havde dog fortsat overtaget på kampen, og kunne gå til pausen foran 52-39.

Horsens IC viste deres kvalitet

Værløse lignede et hold der var klar på at kæmpe sig tilbage i kampen efter pausen. Men Horsens var hurtige til at slukke deres håb om at komme igen. Med to treere i træk fra snigskytterne Marius Sørensen og Frederik Rungby, kom de foran 47-61 halvejs i tredje periode.

Værløse havde svært ved at hamle op med Leonardo Carlino, som var her der og alle vegne. Han skar sig gang på gang gennem Værløse forsvaret som en kniv gennem smør. For hjemmeholdet kæmpede Balsa Veljic bravt for at holde dem inde i kampen med den ene finurlige afslutning efter den anden.

Men det var ikke nok for Værløse, som aldrig fik kontakt op til Horsens. De manglede især nogle point fra den nyudtagne landsholdspiller Adam Heede, som var anonym gennem hele kampen. Det var også fortsat kampen om rebounden, der var afgørende. Den tabte Værløse 42-29. Horsens var altså en for stor mundfuld for hjemmeholdet, og de endte med at tage sejren med cifrene 78-99.

Topscoreren for Horsen IC endte med at blive Leonardo Carlino, som endte med 25 point. For Værløse var den mest scorende Balsa Veljic med 17 point, som også tilføjede 6 assists.

Næste runde

I næste runde tager Værløse imod endu et jydehold, når de tager imod topholdet Bakken Bears. For Horsens IC bliver den næste kamp et besøg hos BK Amager.

 

 

 

Skrevet af

Jeg er 20 år gammel og er både NBA- og basketliga skribent her på siden. I NBA verdenen er jeg die-hard Golden State Warriors fan, og har holdt med dem lige siden We Believe tiderne. I basketligaen følger jeg samtidig Bakken Bears tæt.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...

Bakken Bears

Ryan Evans spillede måske sin bedste kamp i denne sæson, da Bakken Bears lørdag udspillede Værløse Blue Hawks med 76-98.

Basketligaen

Horsens IC har skrevet under med 23-årige Kahliel Spear, der kommer til klubben efter et ophold i Italien.

Horsens IC

Et lille skub i den rigtig retning er noget af det som Morten Bülow håber, bronzemedaljen kan gøre for Randers Cimbria. Læs mere om...