fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC sikrede deres ottende sejr i træk i Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Foto: MJ - Horsens

Der var ingen slinger i valsen, da Horsens IC forlængede deres flotte stime af sejre i denne sæson af Basketligaen. De sikrede deres ottende sejr i træk, da de overbevisende bankede de unge bjørne fra Aarhus. Kampen mellem Bears Academy og Horsens IC sluttede 56-88.

Formstærk periode

Horsens IC har gang i en virkelig flot stime, hvor det oftere er reglen end undtagelsen, når de ender med sejren i deres kampe. Man skal helt tilbage anden runde af Basketligaen i denne sæson, hvis man skal finde deres seneste nederlag. Det var de forsvarende mestre, som besejrede Horsens IC i en kamp, hvor Horsens IC var tæt på at løbe med sejren.

Ellers er det lige siden den kamp blevet til sejre over BMS Herlev, Randers Cimbria, Holbæk-Stenhus, BC Copenhagen, Værløse Blue Hawks, BK Amager, Team FOG Næstved og senest Bears Academy.

Landsholds akutel topscorer

I sejren over Bears Academy var det den landsholds aktuelle Horsens IC-spiller, Leonardo Carlino, der sluttede som topscorer. Han lavede 16 point i kampen, hvor Horsens IC havde en del profiler, som alle leverede flotte statistikker, der sikrede dem sejren.

Næste runde

Der går en del tid, inden holdene skal spille Basketligaen-basketball igen. Bears Academy tager i deres næste kamp i mod BK Amager, som skal en tur til Aarhus. Den kamp skal spilles den 9. december.

Et par dage efter skal Horsens IC i aktion igen, når de for besøg af Svendborg Rabbits. Den kamp bliver spillet i Forum Horsens den 11. december.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.