fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC sikrede deres ottende sejr i træk i Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Foto: MJ - Horsens

Der var ingen slinger i valsen, da Horsens IC forlængede deres flotte stime af sejre i denne sæson af Basketligaen. De sikrede deres ottende sejr i træk, da de overbevisende bankede de unge bjørne fra Aarhus. Kampen mellem Bears Academy og Horsens IC sluttede 56-88.

Formstærk periode

Horsens IC har gang i en virkelig flot stime, hvor det oftere er reglen end undtagelsen, når de ender med sejren i deres kampe. Man skal helt tilbage anden runde af Basketligaen i denne sæson, hvis man skal finde deres seneste nederlag. Det var de forsvarende mestre, som besejrede Horsens IC i en kamp, hvor Horsens IC var tæt på at løbe med sejren.

Ellers er det lige siden den kamp blevet til sejre over BMS Herlev, Randers Cimbria, Holbæk-Stenhus, BC Copenhagen, Værløse Blue Hawks, BK Amager, Team FOG Næstved og senest Bears Academy.

Landsholds akutel topscorer

I sejren over Bears Academy var det den landsholds aktuelle Horsens IC-spiller, Leonardo Carlino, der sluttede som topscorer. Han lavede 16 point i kampen, hvor Horsens IC havde en del profiler, som alle leverede flotte statistikker, der sikrede dem sejren.

Næste runde

Der går en del tid, inden holdene skal spille Basketligaen-basketball igen. Bears Academy tager i deres næste kamp i mod BK Amager, som skal en tur til Aarhus. Den kamp skal spilles den 9. december.

Et par dage efter skal Horsens IC i aktion igen, når de for besøg af Svendborg Rabbits. Den kamp bliver spillet i Forum Horsens den 11. december.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.