fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Historisk høj pris til årets første Westeren Conference kamp

Gennemsnitsprisen til de forsvarende mestres første kamp er historisk høj

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Det som mange basketball-elskere går og venter på sker snart.

NBA sæsonen 2022/23 bliver skudt i gang d. 19 oktober med to store opgør – Boston Celtics – Philadelphia 76’ers klokken 01:30 i øst og Golden State Warriors – Los Angeles Lakers klokken 04:00 i vest.

Netop kampen mellem de forsvarende mestre, Golden State Warriors, og Los Angeles Lakers står til at blive en dyr en af slagen. Faktisk så dyr, at den står til at blive den næstdyreste grundspilskamp. Nogensinde.

Gennemsnitsprisen for en billet til kampen, der spilles i Chase Center, er i følge TickPick, der sælger billetter, vanvittige 897 dollars. Omregnet til danske kroner svarer det til den nette sum af 6.796,00 kr.

Den dyreste grundspilskamp i NBAs historie er den afdøde Kobe Bryants sidste kamp i karrieren – Los Angeles Lakers mod Utah Jazz, d. 13 april, 2016, hvor den gennemsnitlige pris var 1.137 dollars, hvilket svarer til 8.614 danske kroner.

 

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.