fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Historisk høj pris til årets første Westeren Conference kamp

Gennemsnitsprisen til de forsvarende mestres første kamp er historisk høj

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Det som mange basketball-elskere går og venter på sker snart.

NBA sæsonen 2022/23 bliver skudt i gang d. 19 oktober med to store opgør – Boston Celtics – Philadelphia 76’ers klokken 01:30 i øst og Golden State Warriors – Los Angeles Lakers klokken 04:00 i vest.

Netop kampen mellem de forsvarende mestre, Golden State Warriors, og Los Angeles Lakers står til at blive en dyr en af slagen. Faktisk så dyr, at den står til at blive den næstdyreste grundspilskamp. Nogensinde.

Gennemsnitsprisen for en billet til kampen, der spilles i Chase Center, er i følge TickPick, der sælger billetter, vanvittige 897 dollars. Omregnet til danske kroner svarer det til den nette sum af 6.796,00 kr.

Den dyreste grundspilskamp i NBAs historie er den afdøde Kobe Bryants sidste kamp i karrieren – Los Angeles Lakers mod Utah Jazz, d. 13 april, 2016, hvor den gennemsnitlige pris var 1.137 dollars, hvilket svarer til 8.614 danske kroner.

 

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

Tidligere Warriors-spiller Gary Payton II vender tilbage til Golden State efter en halv sæson for Trail Blazers.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.