fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

HIC-sejr i Randers: Cimbria gik kolde i fjerde periode

Horsens IC har længe været flyvende i denne sæson, og den flotte stime forlængede de, da de bankede Randers Cimbria på udebane. De gule slog Randers med 84-98.

Foto: Mads Thor Knudsen

Horsens IC bliver ved med at imponere i denne sæson. Mandag aften gik det udover Randers Cimbria, som blev besejret af den velsmurte gule maskine. Kampen mellem de to sluttede med resultatet 84-98 til HIC, som med sejren kunne finde sig selv på førstepladsen i ligaen igen.

Fjerde periode kostede dyrt for Randers

Kampen startede egentlig ret lige. Begge mandskaberne kom godt fra start, og de var lige i hælene på hinanden igennem både første og anden periode, men det var Randers, der kunne gå til pause med en føring. Efter pausen begyndte det at gå ned ad bakke for hjemmeholdet. Horsens IC fik hurtigt hentet den lille føring, som Randers havde bygget op inden pausen, hvilket betød, at kampen var helt lige inden kampens sidste periode.

Fjerde periode blev afgørende for hele kampen. Randers gik fuldstændig ned med flaget i perioden, hvor de bare kunne være tilskuere på forreste række, mens Horsens IC udbyggede deres føring mere og mere i kampens sidste ti minutter. I sidste periode scorede Horsens IC 23 point, mens Randers Cimbria kun formåede at lave ni point på ti minutter.

Kampens topscorer

Selvom det blev til nederlag, så spillede kampens topscorer for Randers Cimbria. Josh Fortune sluttede kampen med 20 point og 5 rebounds. Lige i hælene på ham var Kur Jongkuch med 18 point.

Næste runde

Horsens IC skal i aktion igen den 28. marts, når de får besøg af Værløse Blue Hawks i Forum Horsens. Den kamp bliver fløjtet i gang klokken 19:15.

Randers Cimbrias næste kamp er mod Bakken Bears i Aarhus. Det opgør begynder den 1. april klokken 19:15.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.