fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Heat udligner serien i Denver efter finalegyser

Efter en kamp, der gik ned til sidste boldbesiddelse, tager Miami Heat kamp to på udebane imod Denver Nuggets og udligner derfor serien 1-1.

Foto: Erik Drost - Flickr

Jamal Murray fik den sidste mulighed med en treer, der kunne have udlignet kamp to.

Murray missede, og Miami Heat vandt derfor opgøret imod Denver Nuggets efter en tæt afslutning. Serien står derfor 1-1 efter de to første kampe i Denver.

Det var en kamp, som svingede frem og tilbage. Miami Heat kom bedst fra start, men i anden periode tog Denver Nuggets fuldstændig over.

I fjerde periode fandt Miami Heat, som de har gjort så ofte før i dette slutspil, noget ekstra energi frem, og de bragte sig foran til det sidste.

Denver Nuggets kom tæt på, men den førnævnte afbrænder fra Jamal Murray sluttede kampen af med et Heat-mandskab, der vandt 111-108. I den sidste boldbesiddelse leverede Jimmy Butler desuden en fantastisk fremvisning af forsvar.

En af de helt store forskelle var trænergeniet Erik Spoelstra og Miami Heats tilgang til forsvaret af Nikola Jokic. I første kamp fik han mulighed for at gøre hele holdet bedre omkring sig med det ene assist efter det andet. Det fik de lukket ned for, og han måtte i stedet bidrage med sine egne scoringer.

Det var særligt brugen af Kevin Love ved siden af Bam Adebayo, der udlignede den størrelsesforskel, der var problemet for Heat i første opgør.

Jokic er stadigvæk en absolut superstjerne, og han formåede dog også at ramme den ene umulige afslutning efter den anden. Serberen sluttede kampen med 41 point, men blot med fire assists.

Denver Nuggets “mistede” derfor deres hjemmebanefordel, og holdene skal nu til Miami for at spille de to næste kampe.

Kamp tre spilles natten til torsdag klokken 2:30 dansk tid.

(Se herunder den sidste boldbesiddelse med flot forsvar fra Jimmy Butler og et mislykket forsøg fra Jamal Murray)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...