fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Heat udligner serien i Denver efter finalegyser

Efter en kamp, der gik ned til sidste boldbesiddelse, tager Miami Heat kamp to på udebane imod Denver Nuggets og udligner derfor serien 1-1.

Foto: Erik Drost - Flickr

Jamal Murray fik den sidste mulighed med en treer, der kunne have udlignet kamp to.

Murray missede, og Miami Heat vandt derfor opgøret imod Denver Nuggets efter en tæt afslutning. Serien står derfor 1-1 efter de to første kampe i Denver.

Det var en kamp, som svingede frem og tilbage. Miami Heat kom bedst fra start, men i anden periode tog Denver Nuggets fuldstændig over.

I fjerde periode fandt Miami Heat, som de har gjort så ofte før i dette slutspil, noget ekstra energi frem, og de bragte sig foran til det sidste.

Denver Nuggets kom tæt på, men den førnævnte afbrænder fra Jamal Murray sluttede kampen af med et Heat-mandskab, der vandt 111-108. I den sidste boldbesiddelse leverede Jimmy Butler desuden en fantastisk fremvisning af forsvar.

En af de helt store forskelle var trænergeniet Erik Spoelstra og Miami Heats tilgang til forsvaret af Nikola Jokic. I første kamp fik han mulighed for at gøre hele holdet bedre omkring sig med det ene assist efter det andet. Det fik de lukket ned for, og han måtte i stedet bidrage med sine egne scoringer.

Det var særligt brugen af Kevin Love ved siden af Bam Adebayo, der udlignede den størrelsesforskel, der var problemet for Heat i første opgør.

Jokic er stadigvæk en absolut superstjerne, og han formåede dog også at ramme den ene umulige afslutning efter den anden. Serberen sluttede kampen med 41 point, men blot med fire assists.

Denver Nuggets “mistede” derfor deres hjemmebanefordel, og holdene skal nu til Miami for at spille de to næste kampe.

Kamp tre spilles natten til torsdag klokken 2:30 dansk tid.

(Se herunder den sidste boldbesiddelse med flot forsvar fra Jimmy Butler og et mislykket forsøg fra Jamal Murray)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.

Boston Celtics

Boston Celtics sejrsstime på hjemmebane blev i nat brudt af de forsvarende mestre fra Denver Nuggets i en spændende affære.

Miami Heat

Miami Heat træneren Erik Spoelstra har skrevet under på den hidtil største kontrakt til en NBA træner i historien. Kontrakten strækker sig over hele...

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.