fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

FIBA Europe Cup er udsat 

Bestyrelsen for FIBA Europe Cup besluttede tirsdag, at turnering udsættes grundet COVID-19 pandemien.

Grundspillet er udsat til d. 6. januar, 2021. Formatet vil forblive det samme således, at holdene er inddelt i seks grupper af fire hold og en grupper af tre. De to bedste hold fra hver pulje samt de to bedste 3’ere, kvalificeres til 1/16-finalerne, som skal afgøres ved en hjemme- og udekamp.

Bestyrelsen for FIBA Europe CUP undersøger derudover hvorvidt, det er muligt at organisere kampe således de spilles et enkelt sted; som det foregår i NBA i øjeblikket. Dette vil blive besluttet ved næste bestyrelsesmøde i oktober.

Bakken Bears deltager i turneringen, såfremt holdet ikke kvalificerer sig til Basketball Champions League. Her møder Bakken Hapoel Tel Aviv d. 23. september og evt. 25. september.

EuropeCup Women er ligeledes udsat. Kvalifikation vil begynde d. 10. december og grundspillet starter d. 7. januar.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.