fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

FIBA Europe Cup er udsat 

Bestyrelsen for FIBA Europe Cup besluttede tirsdag, at turnering udsættes grundet COVID-19 pandemien.

Grundspillet er udsat til d. 6. januar, 2021. Formatet vil forblive det samme således, at holdene er inddelt i seks grupper af fire hold og en grupper af tre. De to bedste hold fra hver pulje samt de to bedste 3’ere, kvalificeres til 1/16-finalerne, som skal afgøres ved en hjemme- og udekamp.

Bestyrelsen for FIBA Europe CUP undersøger derudover hvorvidt, det er muligt at organisere kampe således de spilles et enkelt sted; som det foregår i NBA i øjeblikket. Dette vil blive besluttet ved næste bestyrelsesmøde i oktober.

Bakken Bears deltager i turneringen, såfremt holdet ikke kvalificerer sig til Basketball Champions League. Her møder Bakken Hapoel Tel Aviv d. 23. september og evt. 25. september.

EuropeCup Women er ligeledes udsat. Kvalifikation vil begynde d. 10. december og grundspillet starter d. 7. januar.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

BK Amager

Tirsdag aften var der igen kamp i Kvindebasketligaen. Her tog BK Amager imod BMS Herlev i den sidste kamp inden playoff. Det var derfor...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

NCAA

Ifølge politiet i Tuscaloosa, Alabama, medbragte Brandon Miller hans nu tidligere holdkammerat Darius Miles en pistol, der blev brugt til at dræbe den 23-årige...

NBA

Bronny James har taget et stort spring i denne sæson for Sierra Canyon. Han anses nu for at være et top 10 valg i...