fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

FIBA Europe Cup er udsat 

Bestyrelsen for FIBA Europe Cup besluttede tirsdag, at turnering udsættes grundet COVID-19 pandemien.

Grundspillet er udsat til d. 6. januar, 2021. Formatet vil forblive det samme således, at holdene er inddelt i seks grupper af fire hold og en grupper af tre. De to bedste hold fra hver pulje samt de to bedste 3’ere, kvalificeres til 1/16-finalerne, som skal afgøres ved en hjemme- og udekamp.

Bestyrelsen for FIBA Europe CUP undersøger derudover hvorvidt, det er muligt at organisere kampe således de spilles et enkelt sted; som det foregår i NBA i øjeblikket. Dette vil blive besluttet ved næste bestyrelsesmøde i oktober.

Bakken Bears deltager i turneringen, såfremt holdet ikke kvalificerer sig til Basketball Champions League. Her møder Bakken Hapoel Tel Aviv d. 23. september og evt. 25. september.

EuropeCup Women er ligeledes udsat. Kvalifikation vil begynde d. 10. december og grundspillet starter d. 7. januar.

Skrevet af

Skribent for Fullcourts, hvor jeg leverer grafik og spicy highlights.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.