fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Europa-Exit: Bakken Bears taber tæt opgør i Tyrkiet

Bakken Bears måtte onsdag se sig slået af tyrkiske Manisa BBSK for anden gang i dette efterår. Hjemmeholdet vandt kampen 85-80.

Bakken Bears har haft det rigtigt svært i dette års FIBA Europe Cup, og de har tabt alle deres tre kampe i gruppespillet. Derfor skulle de vinde over tyrkiske Manisa BBSK, hvis de skulle have en chance for at spille sig videre fra gruppen.

Manisa slog Bears med seks point, da tyrkerne gæstede Aarhus i oktober. Dermed skulle Bears forsøge at få revanche for sidst. Dog nu på en svær udebane.

Hurtigt spil fra hjemmeholdet

Manisa spillede i højt tempo fra start. De var gode til at få bolden hurtigt op ad gulvet, og ind under kurven. Derudover, havde de også god succes med hurtige afleveringer ind i ‘posten’.

Det hurtige spil fik skabt et lille hul ned til Bears fra start. Bears lod dog ikke hjemmeholdet stikke af. De fulgte flot med, og skød fint fra trepointslinjen i første periode.

Tæt kamp

Det var næsten en tæt kamp fra start til slut. Selvom Manisa det meste af kampen havde en lille føring, var Bjørnene hele tiden med.

I korte perioder fik Manisa føringen op på over 10 point, men hver gang forspringet kom derop, svarede Bears igen. På vej ind i fjerde periode, var føringen til hjemmeholdet syv point, 64-57.

Bears kom rigtigt flot ud til fjerde periode. De formåede at holde hjemmeholdet fra at score i de første to minutter af perioden, og fik føringen helt ned på bare ét point. Derefter fik hjemmeholdet dog hurtigt føringen op på seks point igen.

Manisa holdte fast i føringen, på trods af, at Bears gav alt, hvad de havde. Hjemmeholdet formåede at lukke kampen til sidst, og vandt 85-80.

Det var en spændende kamp hele vejen igennem, og begge hold spillede i meget af kampen noget rigtigt flot forsvar, hvilket også kan ses på den lave score. Bears havde det meget svært på straffekastlinjen i dag, og formåede kun at skyde 50%, 12 for 24.

Bedste spillere

For Bakken Bears var dagens bedste spillere Ryan Evans og Darko Jukić. De var begge godt spillende hele kampen. Evans sluttede kampen med 25 point og otte rebounds, mens Jukić sluttede med 19 point og fire assists.

For Manisa BBSK var især Emanuel Terry og James Anderson utroligt velspillende. Terry sluttede kampen med 22 point og otte rebounds, mens han skød over 80% fra gulvet. Anderson havde 20 point i kampen, og ramte ligeledes nogle meget flotte procenter.

 

 

Nederlaget betyder for Bjørnene, at deres eventyr i FIBA Europe Cup er ovre. De har dog stadig to kampe tilbage i gruppespillet.

Deres næste kamp er i mod FC Porto hjemme i Aarhus. Den kamp bliver spillet den 15. november kl. 18:30.

For Manisa betyder sejren, at de nu ligger rigtigt godt til i gruppen. De har indtaget førstepladsen i Gruppe E, som FC Porto dog har en chance for at tage tilbage i deres kamp mod Norrköping Dolphins senere i aften.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.