fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Durell Vinson vinder hans returkamp i Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at Værløse ville vinde kampen.

Foto: Robert Dines Rasch

theView Copenhagen leverede et flot comeback, da de hjemme besejrede Værløse Blue Hawks. Da fjerde periode var slut kunne Zeke Moore, Durell Vinson og resten af Copenhagen-mandskabet fejrer deres tredje sejr i denne sæson af Basketligaen. De vinder kampen 84-79, selvom de var bagud helt indtil starten af fjerde periode.

I de to første perioder havde Værløse kampen under kontrol, så de kunne gå til pause med en føring på 41-51. Efter pausen skulle Værløse fortsætte de gode takter, så kunne de vinde kampen. Men theView Copenhagen gav ikke så let op.

Copenhagen comeback

Deres comeback startede i tredje periode, hvor de spillede en super periode. De vinder perioden 19-12, og var kun bagud med tre point inden fjerde periode.

Det gode spil fra Copenhagen fortsatte i sidste periode, og de fik vendt kampen, så publikummet i Nørrebrohallen kunne se deres mandskab vinde den tredje kamp i sæsonen. En bemærkelsesværdig statistik er, at Copenhagen lavede 11 point på straffekastlinjen ud af de 24 point som de endte med at lave i fjerde periode. Kampen sluttede 84-79 til hjemmeholdet.

Kampens topscorer blev Værløses nummer 23, Peter Møller. Han leverde 23 point i nederlaget til Copenhagen. Kampen bød også på en double-double. Det var Zeke Moore fra Copenhagen, som sluttede kampen med 19 point og 10 rebounds. Havde Zeke Moore lavede fire assists mere, så kunne han have sluttet med en triple-double. Han laver seks assists i kampen. Copenhagens nye veteran, Durell Vinson, sluttede også med fine statistikker. Han leverede 9 point, 10 rebounds og 2 blocks i hans returkamp i Basketligaen.

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

BC Copenhagen oplyser i et opslag på Facebook, at de har valgt at suspendere den 38-årige amerikaner Durell Vinson.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.