fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Durell Vinson vinder hans returkamp i Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at Værløse ville vinde kampen.

Foto: Robert Dines Rasch

theView Copenhagen leverede et flot comeback, da de hjemme besejrede Værløse Blue Hawks. Da fjerde periode var slut kunne Zeke Moore, Durell Vinson og resten af Copenhagen-mandskabet fejrer deres tredje sejr i denne sæson af Basketligaen. De vinder kampen 84-79, selvom de var bagud helt indtil starten af fjerde periode.

I de to første perioder havde Værløse kampen under kontrol, så de kunne gå til pause med en føring på 41-51. Efter pausen skulle Værløse fortsætte de gode takter, så kunne de vinde kampen. Men theView Copenhagen gav ikke så let op.

Copenhagen comeback

Deres comeback startede i tredje periode, hvor de spillede en super periode. De vinder perioden 19-12, og var kun bagud med tre point inden fjerde periode.

Det gode spil fra Copenhagen fortsatte i sidste periode, og de fik vendt kampen, så publikummet i Nørrebrohallen kunne se deres mandskab vinde den tredje kamp i sæsonen. En bemærkelsesværdig statistik er, at Copenhagen lavede 11 point på straffekastlinjen ud af de 24 point som de endte med at lave i fjerde periode. Kampen sluttede 84-79 til hjemmeholdet.

Kampens topscorer blev Værløses nummer 23, Peter Møller. Han leverde 23 point i nederlaget til Copenhagen. Kampen bød også på en double-double. Det var Zeke Moore fra Copenhagen, som sluttede kampen med 19 point og 10 rebounds. Havde Zeke Moore lavede fire assists mere, så kunne han have sluttet med en triple-double. Han laver seks assists i kampen. Copenhagens nye veteran, Durell Vinson, sluttede også med fine statistikker. Han leverede 9 point, 10 rebounds og 2 blocks i hans returkamp i Basketligaen.

 

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.