fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Dramatisk afslutning på kamp 3 – Giannis dominerer

Giannis Antetokounmpo var kamp 3s helt store oplevelse, da Milwaukee Bucks vandt på hjemmebane i deres serie mod Boston Celtics.

Foto: Erik Drost - Flickr

Giannis Antetokounmpo scorede 42 point, greb 12 rebounds og leverede 8 assists i kamp 3 af slutspilsserien mod Boston Celtics. Milwaukee Bucks fører nu serien 2-1, da de vandt kampen med 103-101.

Kampen gik ned til det absolut sidste, og Celtics var tæt på at fremtvinge overtid. Se den vilde afslutning her.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Giannis spillede også en rolle i afslutningen, da han scorede to vigtige point i kampens sidste minut, inden Jrue Holiday gav Bucks en trepointsføring med 12 sekunder tilbage.

Se de to stjerners scoringer her.

Artiklen fortsætter under tweetet 

Bostons absolut største stjerne, Jayson Tatum, var en skygge af sig selv i opgøret, hvor han blot ramte fire af de 19 forsøg, han havde i kampen.

Det bør give Celtics blod på tanden og en tro på, at de kan udligne serien og genvinde hjemmebanefordelen ved at sikre sig sejren i kamp 4. Det er sjældent set, at Tatum spiller så dårligt to kampe i træk, og kampen gik samtidig ned til det allersidste.

Vi kan i hvert fald se frem til en uhyre vigtig, spændende og underholdende kamp 4, der spilles natten til tirsdag klokken 01:30 dansk tid.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Boston Celtics

Boston Celtics er med sejren i nat en kamp fra at spille i finalen. Sidste gang de spillede i en finale var i 2010.

Boston Celtics

Miami Heat vandt en vigtig kamp i Boston med cifrene 109-103.

NBA

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

NBA

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert...

NBA

Jrue Holiday leverede to store forsvarspil, der sikrede Milwaukee Bucks en sejr i Boston, som giver dem en føring på 3-2 i serien.

NBA

Der var bidrag fra uventet kant, da Boston Celtics genvandt hjemmebanefordelen ved at udligne til 2-2 i serien mod Milwaukee Bucks. Rutinerede Al Horford...