fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Det store Kevin Durant-trade – Sådan skete det

I nat landede en kæmpe bombe i NBA-verden, da superstjernen Kevin Durant blev tradet til Phoenix Suns. Hvordan lykkedes det Suns at overbevise Nets om at opgive en af de bedste spillere nogensinde?

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Brooklyn Nets har siden Kevin Durant og Kyrie Irvings ankomst i 2019 været det mest interessante hold at følge i NBA. Dog ikke nødvendigvis for det, der rent faktisk skete på banen.

De havde potentialet til at have fået samlet en af de største supermagter, NBA har set, da de hentede James Harden. Der var spået om en af de mest talentfulde offensive trioer, der skulle dele én bold i Brooklyn.

I alt blev det til sølle 16 kampe, som de tre spillede med hinanden.

Efter Harden pressede sig selv til Philadelphia 76ers, måtte Irving og Durant fortsætte i forsøget på at forløse Nets’ drømme.

På trods af det høje talent-niveau, begyndte det allerede at gå af skinnerne, da Durant i sommers bad Nets om at trade ham væk.

Nets holdte igen, da de ikke ville af med den mesterlige scoringsmaskine. Derfor var Durant også med fra begyndelsen af sæsonen, hvor en dårlig start sendte cheftræner Steve Nash ud i kulden.

Med den nye træner, Jacque Vaugh, kom holdet faktisk på det rette spor, og indtil Kevin Durant måtte udgå midlertidigt med en skade, så det rigtig optimistisk ud for Nets titel-håb.

Det var indtil Durants partner-in-crime Kyrie Irving anmodede om at blive sendt væk fra Brooklyn. Kort tid efter fik Dallas Mavericks en handel i hus, der hentede den 30-årige point guard.

Efter Irving forlod ham, bedte Durant om endnu et trade. Det var Phoenix Suns ikke længe om at reagere på, og i nat blev Durant sendt til Phoenix Suns for en kæmpe pakke den anden vej.

Brooklyn Nets havde i over tre år stjerner i øjnene, men måtte se tre superstjerner forlade dem, efter spillerne selv anmodede om at komme væk.

Suns går all in på Durant

Kevin Durant havde i forbindelse med sin anmodning om at blive tradet væk fortalt Nets, at han ville foretrække Phoenix Suns. Det skriver ESPN’s Adrian Wojnarowski.

Suns havde tydeligvis også et godt øje til ham, efter de har mislykkedes i deres titeljagt de to seneste sæsoner. En spiller af Durants kaliber kan hive holdet op til det næste niveau. Også selvom om de ofrer noget af truppens bredde.

Derfor valgte Suns at smide næsten alle de ressourcer, de havde at gøre godt med. Det er oftest det, der skal til, for at skaffe en superstjerne som Durant.

De endte med, ifølge NBA-insider Chris Haynes, at sende følgende til Brooklyn Nets:

  • Mikal Bridges
  • Cam Johnson
  • Jae Crowder
  • Fire ubeskyttet førsterunde draft-picks (2023, 2025, 2027 og 2029)
  • Pick swap (2028)

TJ Warren bliver desuden sendt til Phoenix Suns sammen med Durant.

Ifølge Wojnarowski, var Suns også i tale med Atlanta Hawks i nat. Det kunne have resulteret i en handel for John Collins.

Det var den nye Suns-ejer, Mat Ishbia, der skulle have været opsat på at give handlen med Kevin Durant et ekstra skud.

Nets var også i tale med Toronto Raptors i en handel, der omhandlede O.G. Anunoby. I sidste ende var det Suns, der kunne tilbyde den bedste pakke, og det var det, Nets valgte at gå med.

Nu er Kevin Durant blevet samlet med Devin Booker, Chris Paul og Deandre Ayton. Det gør dem til et vanvittigt spændende hold at følge i slutspillet.

Suns har ikke haft en sæson på toppen, og de er på nuværende tidspunkt 30-26. Det er kun tre sejre mere end 11.-pladsen i en utrolig tæt Western Conference.

Der er derfor et arbejde, der skal gøres for den nye sammensætning af superstjerner. Man tør dog på ingen måde sætte grænser for, hvad de kan opnå sammen, hvis det kommer til at fungere.

Der er ingen tvivl om, at intentionerne for Suns er at vinde holdets første NBA-titel nogensinde med dette trade.

Andre artikler med dette emne

NBA

Detroit Pistons har angiveligt hyret tidligere Phoenix Suns-træner Monty WIlliams for den største sum, der nogensinde er givet til en træner i NBA.

NBA

Boston Celtics' Jayson Tatum scorede 51 point mod Philadelphia 76ers og vandt stort i en afgørende kamp syv.

NBA

Monty Williams, der har været cheftræner for Phoenix Suns i fire sæsoner, er blevet fyret efter nederlaget til Denver Nuggets.

NBA

Efter endnu en stor præstation af Nikola Jokic i kamp seks afslutter Denver Nuggets sikkert serien mod Phoenix Suns 4-2.

NBA

Philadelphia 76ers og Boston Celtics tørner sammen i Eastern Conference Semifinals med massere af historie bag sig, hvor vinderen nok også vil være favorit...

NBA

Pheonix Suns og Denver Nuggets skal mødes i Western Conference semifinalerne, som bliver et skyderi mellem to dominerende angreb. Det bliver et brag af...

NBA

Det krævede en vild tredje periode fra Devin Booker i kamp fem for at eliminere Los Angeles Clippers, da Phoenix Suns vinder slutspilsserien 4-1.

NBA

Med kun en enkelt kamp i baghånden er det nu for sent for Dallas Mavericks, der ikke kan nå at komme med i årets...