fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Det danske herrelandshold får ny hjemmebane

Fra 2022 vil Ballerup Super Arena være byttet ud med Arena Næstved, når Herrelandsholdet skal spille på hjemmebane. Dansk Basketball Forbund og Arena Næstved har indgået en aftale, så der i de næste tre år skal spilles landsholdsbasket i Næstved.

Næste gang herrelandsholdet skal i aktion, bliver det på en ny hjemmebane. Arena Næstved og Danmarks Basketball forbund har indgået en tre-årig aftale. Den aftale træder i kraft fra 2022, så når Danmark skal møde Norge på hjemmebane den 24. februar, vil den kamp blive spillet i Næstved.

Det er ikke første gang der spilles landsholdsbasket i Næstved. Arenaen har tidligere været vært for landsholdet, og den gang blev det bevist, at der kan skabes en fantastisk stemning.

Om jagten på den nye hjemmebane fortæller formand i DBBF, Mads Young Christensen, til en artikel på DBBFs hjemmeside, hvorfor Næstved blev valgt.

“Vi har været på udkig efter optimale og faste rammer til herrernes landsholdskampe, og valget er faldet på Næstved. Arena Næstved kan levere en hjemmebane med attraktive rammer og professionel eventafvikling.” fortæller Mads Young Christensen til DBBFs hjemmeside.

Mads Young Christensen fortæller også, at Næstved har et lokalsamfund, så man kan forbedre identiteten omkring herrerlandsholdet.

“Når vi tidligere har afviklet kampe i Arena Næstved er det sket med stor interesse fra lokalsamfundet og de sjællandske basketballklubber. Med denne aftale vil vi i de kommende år kunne opbygge et brand og en identitet omkring herrelandsholdet i fællesskab med en stærk arenapartner i Næstved.”

Aftalen mellem de to samarbejdspartnere kommer til at løbe fra 1. januar 2022 til den 31. december 2024.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

FIBA

De danske U18-landsholdsspillere skal spille i finalen, hvor vores naboer til øst venter. Danmark skal møde Sverige i finalen, som spilles søndag klokken 18:30.

Eurobasket

Torsdag formiddag skulle grupperne til næste runde af Præ-kvalifikationen til EuroBasket 2025 findes. Der skulle findes tre grupper med fire lande i hver gruppe....

Internationalt

Med to sejre lørdag, skal 3X3 herrelandsholdet skal spille puljefinale kl 10:20, hvor Ungarn venter.

Landshold

Sportskanalen SPORT LIVE har indgået en aftale med Danmarks Basketball Forbund, der giver dem eksklusiv adgang til til alle kvinde- og herrelandsholdets kampe frem...

Eurobasket

Danmarks Basketball Forbund har lavet en aftale med Sport Live, så en håndfuld store basketballkampe de næste fem måneder kan følges direkte på TV-kanalen.

Eurobasket

Landstræner Arnel Dedic udtog onsdag sin bruttotrup forud for mødet med Norge senere på måneden, og Dedic lagde i høj grad vægt på erfaring...

Eurobasket

Den danske trup til den afgørende kamp mod Norge er blevet offentliggjort af landstræner Arnel Dedic.

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...