fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Det danske herrelandshold får ny hjemmebane

Fra 2022 vil Ballerup Super Arena være byttet ud med Arena Næstved, når Herrelandsholdet skal spille på hjemmebane. Dansk Basketball Forbund og Arena Næstved har indgået en aftale, så der i de næste tre år skal spilles landsholdsbasket i Næstved.

Næste gang herrelandsholdet skal i aktion, bliver det på en ny hjemmebane. Arena Næstved og Danmarks Basketball forbund har indgået en tre-årig aftale. Den aftale træder i kraft fra 2022, så når Danmark skal møde Norge på hjemmebane den 24. februar, vil den kamp blive spillet i Næstved.

Det er ikke første gang der spilles landsholdsbasket i Næstved. Arenaen har tidligere været vært for landsholdet, og den gang blev det bevist, at der kan skabes en fantastisk stemning.

Om jagten på den nye hjemmebane fortæller formand i DBBF, Mads Young Christensen, til en artikel på DBBFs hjemmeside, hvorfor Næstved blev valgt.

“Vi har været på udkig efter optimale og faste rammer til herrernes landsholdskampe, og valget er faldet på Næstved. Arena Næstved kan levere en hjemmebane med attraktive rammer og professionel eventafvikling.” fortæller Mads Young Christensen til DBBFs hjemmeside.

Mads Young Christensen fortæller også, at Næstved har et lokalsamfund, så man kan forbedre identiteten omkring herrerlandsholdet.

“Når vi tidligere har afviklet kampe i Arena Næstved er det sket med stor interesse fra lokalsamfundet og de sjællandske basketballklubber. Med denne aftale vil vi i de kommende år kunne opbygge et brand og en identitet omkring herrelandsholdet i fællesskab med en stærk arenapartner i Næstved.”

Aftalen mellem de to samarbejdspartnere kommer til at løbe fra 1. januar 2022 til den 31. december 2024.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Danmarks basketball forbund har valgt at flytte dette års pokalfinale, så fans og tilskuere forhåbentlig kan være med på lægterne.

Eurobasket

Arnel Dedic har udtaget de 12 spillere, som skal forsøge at vinde søndagens landskamp i Kosovo.

Eurobasket

Den danske herrelandsholdstrup er ramt af Covid-19. Landstræner Arnel Dedic har derfor lavet to udskiftninger i truppen forud for opgøret mod Kosovo søndag.

Eurobasket

Landstræner Arnel Dedic har mandag offentliggjort bruttotruppen til de kommende EM 2025 præ-kvalifikationskampe

Internationalt

Efter fire succesfulde år som træner for det danske herrelandshold i basketball har Erez Bittman valgt at søge nye græsgange. Basketherrerne skal derfor have...

Dansk Basket

Skrevet af Mads Olesen fra Danmarks Basketball Forbund Da Danmark lukkede ned for første gang i foråret 2020, blev det i løbet af få...

Basketligaen

Danmarks Basketball Forbund har udnævnt Sebastian Brydegaard som ny administrerende direktør.

Dansk Basket

Belgium kunne sikre sig deres plads til EM med en sejr over Danmark. De skuffede ikke og tog en overbevisende sejr på 88-65. Danmark...