fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

College-forward tager direkte til Bakken Bears

Efter tre års college på Southern Mississippi University, skal DeAndre Pinckney spille sit første år som professionel basketballspiller hos Bakken Bears.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Holdkortet hos de forsvarendemestre er næsten fuldendt til den kommende sæson. Torsdag har klubben præsenteret deres næstsidste spiller. Han hedder DeAndre Pinckney, og han kommer direkte til Aarhus efter tre sæsoner collegebasketball i Mississippi.

Den amerikanske forward kommer til Danmark, hvor han bliver en del Bakken Bears mandskab, som næsten er helt klar til den kommende sæson i Basketligaen og til Basketball Champions League.

DeAndre Pinckney er 23 år gammel, og det bliver hans første sæson væk fra USA og det amerikanske college basketball system.

I sæsonen 22/23 spillede den 203 centimeter høje forward en stor rolle for hans collegehold. Han sluttede som en af holdets topscorer med 12,9 point og 6,6 rebounds per kamp.

Bakken Bears har udover DeAndre Pinckney, så har klubben også hentet Malik Parsons i USA, der også skal spille sin første sæson som professionel hos guldvinderne fra Aarhus.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.