fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears skriver under med ny amerikaner

Amerikaneren Malik Parsons er ny spiller hos de forsvarende mestre i den kommende sæson, har holdet netop offenliggjort.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

De forsvrende danske mestre Bakken Bears har i den grad har travlt her i sæsonpausen. Indtil videre har de hentet det ene danske talent ind efter det andet. Men som altid kommer og går der amerikanere hos Bakken Bears sæson efter sæson.

I dag har Bakken nu offentliggjort, at de har skrevet under på en kontrakt med den amerikanske guard Malik Parsons.

Han har i den forrige sæson tørnet ud for Northwestern Oklahoma State University, som ligger i Division II i USA. Parsons er en utrolig dygtig scorer, og snittede sidste sæson 21,7 med en imponerende skarp skudprocent på 57,4.

”Malik er en alsidig og atletisk guard, der kan score og kreere på mange måder. Hans hurtige førsteskridt og brede repertoire af afslutninger gør ham meget effektiv i feltet, hvor hans procenter var usædvanligt høje sidste sæson for en scorende guard. Samtidig er han en trussel udefra”, fortæller Anders Sommer selv om amerikaneren.

Malik Parsons vil dog også selv vise, at han kan gøre en stor forskel i forsvaret, og at man ikke kun skal tolke ham som en angrebsspiller. Han udtaler selv:

”Bakken Bears blev min destination, fordi klubben konkurrer på et niveau, hvor jeg gerne vil afprøve mig selv. Samtidig virker organisationen som en familie, i en smuk by, der går op i holdet. Mine styrker som spiller er at skubbe spillet hurtigt op af banen og ikke mindst lægge pres på i forvaret”

Det bliver spændende at følge Parsons for Bakken Bears, som forhåbentlig kan hjælpe dem med at konkurrere på et højere niveau, især i Europa.

Skrevet af

Jeg er 20 år gammel og er både NBA- og basketliga skribent her på siden. I NBA verdenen er jeg die-hard Golden State Warriors fan, og har holdt med dem lige siden We Believe tiderne. I basketligaen følger jeg samtidig Bakken Bears tæt.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Bakken Bears

Bakken Bears har gaflet 33-årige Urald King, der senest spillede i Østrig.