fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Bruttotrup til kommende landskampe er blevet udtaget

Bruttotruppen til Danmarks kommende kampe mod Georgien og Finland er blevet udtaget. Det oplyser Danmarks Basketballforbund på deres sociale medier.

Danmarks landsholdstræner Allan Foss har udtaget sin bruttotrup til de kommende kampe mod Finland og Georgien. Der er i bruttotruppen udtaget 24 spillere, som i løbet af de næste tre uger skal skæres ned til 14 spillere.

Sådan ser bruttotruppen ud til de kommende kampe:

 

Danmarks herrelandshold skal i aktion mod Georgien og Finland henholdsvis den 23. februar og den 26. februar 2024. Udover Georgien og Finland er Danmarks også i gruppe med Serbien i EM kvalifikationen, som de dog først skal møde i november.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Landshold

Farum Arena bliver ny hjemmebane for det danske herrelandshold, der foreløbig siger farvel til Arena Næstved.

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Landshold

I fredagens opgør mod Georgien lod Allan Foss flere af de unge talenter få chancen. Heriblandt Tobias Jensen som Fullcourt fangede efter kampen.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.