fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev tager sæsonens fjerde sejr

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af opgøret som sejrherre. De vinder kampen 85-79 over BK Amager.

Foto: Robert Dines Rasch

BK Amager kom flyvende fra start i deres kamp mod BMS Herlev. Men efter en god første periode gik luften af ballonen, og de måtte se sig slået for niende gang i dennne sæson. BMS Herlev besejre BK Amager med 85-79. Med dagens sejr til BMS Herlev rykker de op på sjette pladsen i Basketligaen. BK Amager har stadig deres første sejr til gode. De ligger nummer ti i Basketligaen.

I første periode var det udeholdet, BK Amager, som var brandvarme. Bare ude bag trepointslinjen skød udeholdet syv gange og fem af de skud gik i. Både Andreas Meilby og Jordan Dallas ramte flere af dem, som var med til at give dem en føring på 20-27 efter første periode.

Herlev vendte kampen

Men anden periode blev noget mere anderledes for BK Amager. Hvor de i første periode ikke kunne brænde, så var det modsat i kampens anden periode. De ramte ikke noget ude bag trepointslinjen, og det blev kun til 11 point i hele perioden til BK Amager. Herlev udnyttede, at det ikke spillede for BK Amager, og Herlev snuppede føringen, da holdene gik til pause. Anden periode sluttede 42-38 til BMS Herlev.

Tredje periode ligende en kopi af anden periode. BMS Herlev fortsatte deres stabile spil, så de udbyggede deres føringen yderligere. BK Amager fik mere gang i scoringerne i tredje periode, men ikke nok til at hente føringen som BMS Herlev havde. Perioden sluttede 65-55 til Herlev.

I kampens sidste periode fik Amager mere gang i kampen. De leverede 24 point, mens BMS Herlev kun lave 20 point i perioden. Men selvom de vandt perioden med fire point, så var det ikke nok til at vende kampen. Da buzzeren lyder, var det Leonardo Carlino og resten af Herlev-mandskabet, som kunne juble over dagens sejr. De vinder kampen 85-79.

Kampen topscorer skal findes hos udeholdet. Det blev Andreas Meilby fra BK Amager. Han scorede svimlende 31 point i kampen. Men det var desværre ikke nok.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.