fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev tager sæsonens fjerde sejr

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af opgøret som sejrherre. De vinder kampen 85-79 over BK Amager.

Foto: Robert Dines Rasch

BK Amager kom flyvende fra start i deres kamp mod BMS Herlev. Men efter en god første periode gik luften af ballonen, og de måtte se sig slået for niende gang i dennne sæson. BMS Herlev besejre BK Amager med 85-79. Med dagens sejr til BMS Herlev rykker de op på sjette pladsen i Basketligaen. BK Amager har stadig deres første sejr til gode. De ligger nummer ti i Basketligaen.

I første periode var det udeholdet, BK Amager, som var brandvarme. Bare ude bag trepointslinjen skød udeholdet syv gange og fem af de skud gik i. Både Andreas Meilby og Jordan Dallas ramte flere af dem, som var med til at give dem en føring på 20-27 efter første periode.

Herlev vendte kampen

Men anden periode blev noget mere anderledes for BK Amager. Hvor de i første periode ikke kunne brænde, så var det modsat i kampens anden periode. De ramte ikke noget ude bag trepointslinjen, og det blev kun til 11 point i hele perioden til BK Amager. Herlev udnyttede, at det ikke spillede for BK Amager, og Herlev snuppede føringen, da holdene gik til pause. Anden periode sluttede 42-38 til BMS Herlev.

Tredje periode ligende en kopi af anden periode. BMS Herlev fortsatte deres stabile spil, så de udbyggede deres føringen yderligere. BK Amager fik mere gang i scoringerne i tredje periode, men ikke nok til at hente føringen som BMS Herlev havde. Perioden sluttede 65-55 til Herlev.

I kampens sidste periode fik Amager mere gang i kampen. De leverede 24 point, mens BMS Herlev kun lave 20 point i perioden. Men selvom de vandt perioden med fire point, så var det ikke nok til at vende kampen. Da buzzeren lyder, var det Leonardo Carlino og resten af Herlev-mandskabet, som kunne juble over dagens sejr. De vinder kampen 85-79.

Kampen topscorer skal findes hos udeholdet. Det blev Andreas Meilby fra BK Amager. Han scorede svimlende 31 point i kampen. Men det var desværre ikke nok.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.