fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen vinder B-finalen over Værløse Blue Hawks

Fredag aften sikrede BC Copenhagen sig sejren i B-finalen, da de overbevisende besejrede Værløse Blue Hawks med 87-69.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Fredag aften skulle sæsonens sidste kamp i B-delen af Basketligaen spilles. Det var B-finalen mellem BC Copenhagen og Værløse Blue Hawks, så der var lagt op til en spændende kamp.

Der var også en masse på tilskuerepladserne, der fik lov at se hjemmeholdet snuppe en flot og overbevisende sejr over gæsterne fra Værløse. Kampen sluttede 87-69 til BC Copenhagen.

BC holder skansen

I kampens to første periode var det hjemmeholdet fra BC Copenhagen, som havde styr på gæsterne fra Værløse. BC kom nemt til scoringerne. Det var ikke, fordi BC holdte Værløse helt fra ringen. Gæsterne manglede bare den sidste held, som skal til, hvis man skal ramme på nogle af de pressede afslutninger, som de havde i kampens første 20 minutter.

BC Copenhagen havde længe en meget solid føring, men den fik striberne fra Værløse hentet lidt ind på. Gæsterne var bedre med i kampen, efter en hård start, hvor de ikke fungerede.

Selvom det gik bedre for Værløse, så formåede BC Copenhagen at holde dem på afstand. Den afstand var ti point, hvilket også var det de førte med, da holdene gik til pause efter anden periode.

Stillingen efter de første 20 minutter var 44-34 til BC Copenhagen.

Gear op

I kampen to sidste periode satte begge mandskaber spillet et gear op. Der kom flere og flere scoringer fra begge mandskaber, men der var ikke rigtig nogle af holdene, som kunne holde modstanderne fra at score. Så BC Copenhagen holdte bare sikkert på deres flotte føring.

I løbet af tredje periode lykkedes det dog BC Copenhagen at hægte Værløse af, så de fik en stor solid føring, hvor man tænkte, at kampen var afgjort.

Kampen sidste periode lignede starten på tredje periode. Der var en masse action og scoringer, så det blev underholdende for de mange tilskuere i Nørrebrohallen.

Da tiden løb af uret kunne BC Copenhagen spillere, trænere og tilskuere fejre en flot sejr i B-finalen i Basketligaen.

Kampen sluttede 87-69.

Topscorer

Kampens topscorer blev en af BC Copenhagens bund solide spillere. Han var afgørende i fredagens kamp, hvor han kæmpede for en flot BC-sejr. Durell Vinson a.k.a. “Mr. Double-Double” sluttede kampen med 23 point og 16 rebounds.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...