fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen vinder B-finalen over Værløse Blue Hawks

Fredag aften sikrede BC Copenhagen sig sejren i B-finalen, da de overbevisende besejrede Værløse Blue Hawks med 87-69.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Fredag aften skulle sæsonens sidste kamp i B-delen af Basketligaen spilles. Det var B-finalen mellem BC Copenhagen og Værløse Blue Hawks, så der var lagt op til en spændende kamp.

Der var også en masse på tilskuerepladserne, der fik lov at se hjemmeholdet snuppe en flot og overbevisende sejr over gæsterne fra Værløse. Kampen sluttede 87-69 til BC Copenhagen.

BC holder skansen

I kampens to første periode var det hjemmeholdet fra BC Copenhagen, som havde styr på gæsterne fra Værløse. BC kom nemt til scoringerne. Det var ikke, fordi BC holdte Værløse helt fra ringen. Gæsterne manglede bare den sidste held, som skal til, hvis man skal ramme på nogle af de pressede afslutninger, som de havde i kampens første 20 minutter.

BC Copenhagen havde længe en meget solid føring, men den fik striberne fra Værløse hentet lidt ind på. Gæsterne var bedre med i kampen, efter en hård start, hvor de ikke fungerede.

Selvom det gik bedre for Værløse, så formåede BC Copenhagen at holde dem på afstand. Den afstand var ti point, hvilket også var det de førte med, da holdene gik til pause efter anden periode.

Stillingen efter de første 20 minutter var 44-34 til BC Copenhagen.

Gear op

I kampen to sidste periode satte begge mandskaber spillet et gear op. Der kom flere og flere scoringer fra begge mandskaber, men der var ikke rigtig nogle af holdene, som kunne holde modstanderne fra at score. Så BC Copenhagen holdte bare sikkert på deres flotte føring.

I løbet af tredje periode lykkedes det dog BC Copenhagen at hægte Værløse af, så de fik en stor solid føring, hvor man tænkte, at kampen var afgjort.

Kampen sidste periode lignede starten på tredje periode. Der var en masse action og scoringer, så det blev underholdende for de mange tilskuere i Nørrebrohallen.

Da tiden løb af uret kunne BC Copenhagen spillere, trænere og tilskuere fejre en flot sejr i B-finalen i Basketligaen.

Kampen sluttede 87-69.

Topscorer

Kampens topscorer blev en af BC Copenhagens bund solide spillere. Han var afgørende i fredagens kamp, hvor han kæmpede for en flot BC-sejr. Durell Vinson a.k.a. “Mr. Double-Double” sluttede kampen med 23 point og 16 rebounds.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.