fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen henter tidligere Aalborg Vikings supertalent

BC Copenhagen har tilføjet endnu en ny spiller til deres holdkort. Det danske talent, Tyson Sebastian Tucker, er blevet en del af holdkortet i det københavnske.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

BC Copenhagen tilføjede onsdag eftermiddag den amerikanske guard, Tahj Small, til deres holdkort, og nu er der blevet tilføjet endnu en guard til københavnske holdkort. De har hentet det danske talent Tyson Sebastian Tucker til klubben.

Han kommer til klubben efter nogle sæson i udlandet, hvor han senest tørnede ud for Marbella Basket. Men inden han tog til udlandet, havde han spillet for Aalborg Vikings, hvor han i 2019-2020 sæsonen snittede 18,4 point, 7,3 assists, 3,9 rebounds og 4,6 steals per kamp, ifølge en highlightvideo på Youtube.

Tyson Tucker var også en del af truppen, da Danmarks U20 landshold blev nordiske mestre i sommers.

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.