fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen henter stærk rebounder fra Holbæk-Stenhus

Den litauiske forward, Marius Lescevski, skal spille for BC Copenhagen i den kommende sæson. Han tørnede ud for Holbæk-Stenhus i sidste sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Tidligere på sommeren hentede BC Copenhagen William Vang hos Holbæk-Stenhus. Nu har endnu en spiller lavet det samme skifte.

Marius Lescevski bytter Holbæk ud med København. Den litauiske forward har været en del af Holbæk-Stenhus projektet i fem år, men nu får BC Copenhagen den 22-årige center på holdkortet.

I sidste sæson spillede litaueren 23 kampe for Holbæk, hvor det blev til 5,4 point og 5,0 rebounds per kamp.

Marius Lescevski og resten af BC Copenhagens mandskab skal spille deres første kamp i denne sæson, når de skal starte ud mod mesterne fra Bakken Bears. Den kamp bliver spillet den 14. september klokken 18:80 i smilets by, Aarhus.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.