fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC besejret: Værløse Blue Hawks snuppede sejren i Søndersøhallen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede med sejren.

Foto: Heinzefoto

BC Copenhagen var taget en tur til Søndersøhallen. Værløse Blue Hawks stod klar til kæmpe i kampen, hvor et hold skulle have deres første sejr i denne sæson i Basketligaen.

Finalisterne fra sidste års Playoff-B spillede en tæt kamp, hvor skiftende føringer blev en del kampbillede. Det blev hjemmeholdet fra Værløse, som endte med deres første sejr i sæson. Kampen sluttede 76-70 efter 40 minutter med intenst basketball.

Matchende mandskaber

Kampen i Søndersøhallen viste to mandskaber, som spillede ret lige op. Begge hold har en kerne af dygtige profil, som kan være med til at udvikle de unge spiller, der også er i fokus hos begge mandskaber. Der var dog et punkt, hvor hjemmeholdet skilte sig en smule ud. De virkede en smule mere sammenspillet. Værløse har haft få udskiftninger i truppen, og det var nok en af grundene til, at de løb med sejren lørdag eftermiddag.

Kampens topscorere

Der var en spiller, som lige scorede lidt mere end de resternede spillere på banen. Værløse Blue Hawks profilen, Karl Boje Formann sluttede kampen med 23 point, hvilket var seks point mere end William Vang, der scorede næstmest. Den nye BC-spiller lavede 17 point i kampen.

Næste runde

Den 28. september skal Værløse Blue Hawks i aktion igen. Der skal de en tur til Amager, hvor de møder BK Amager. Den kamp bliver spillet klokken 19:15 i Amagerhallen.

BC Copenhagen fortsætter med den lidt hårde start på programmet. Først var det Bakken, så var det Svendborg, og nu venter Randers Cimbria. BC Copenhagen får besøg af gæsterne fra Kronjylland den 29. september hvor der er kampstart klokken 19:00. Kampen bliver dog ikke spillet på BCs normale hjemmebane, men i Valbyhallen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.