fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears håber på ny hjemmebane i moderne sportby

En nye hjemmebane med plads til 3300 personer kunne blive en realitet for Bakken Bears, hvis Sportsby Aarhus får grønt lys.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Bakken Bears har længe været dominerede i dansk basketball. De er ved at være en fast del af FIBAs europæiske turneringer.

Nu vil Bakken Bears være primus motor på et nyt projekt, der skal sikre dem en ny hjemmebane.

Sportsby Aarhus er ikke blevet vedtaget endnu, men Bakken Bears håber på, at deres engagement vil kunne få gang i processen, så der kan blive skabt et centrum for aarhusiansk sport.

I et interview med Århus Stiftstidende forklarer Michael Piloz, at projektet kommer til at koste omkring 100 millioner kroner.

I den hal, som Bakken Bears ønsker sig i forbindelse med den nye sportsby, så ville der være plads til 3300 personer, når Bakken Bears spiller på hjemmebanen i Aarhus.

I interviewet forklarer direktøren også, at de håber på at gå igang med den nye sportsby i 2025, så den forhåbentlig står klar i 2027.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.