fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears håber på ny hjemmebane i moderne sportby

En nye hjemmebane med plads til 3300 personer kunne blive en realitet for Bakken Bears, hvis Sportsby Aarhus får grønt lys.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Bakken Bears har længe været dominerede i dansk basketball. De er ved at være en fast del af FIBAs europæiske turneringer.

Nu vil Bakken Bears være primus motor på et nyt projekt, der skal sikre dem en ny hjemmebane.

Sportsby Aarhus er ikke blevet vedtaget endnu, men Bakken Bears håber på, at deres engagement vil kunne få gang i processen, så der kan blive skabt et centrum for aarhusiansk sport.

I et interview med Århus Stiftstidende forklarer Michael Piloz, at projektet kommer til at koste omkring 100 millioner kroner.

I den hal, som Bakken Bears ønsker sig i forbindelse med den nye sportsby, så ville der være plads til 3300 personer, når Bakken Bears spiller på hjemmebanen i Aarhus.

I interviewet forklarer direktøren også, at de håber på at gå igang med den nye sportsby i 2025, så den forhåbentlig står klar i 2027.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.