fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Antetokounmpos sæson-rekord var ikke nok mod Pacers

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig offensivt og scorede 54 point mod Indiana Pacers, men Milwaukee Bucks endte alligevel med at lide et smalt nederlag.

Foto: fiba.basketball

54 point fra Giannis Antetokounmpo var ikke nok til at vinde mod Indiana Pacers.

Den græske superstjerne var ikke til at stoppe i det meste af opgøret, hvor han ramte 19 ud af sine 25 forsøg fra gulvet. Også fra straffekastlinjen havde han en fremragende aften, da han konverterede 16 af sine 18 forsøg.

Han slog derfor også rekorden for flest point indtil videre i denne sæson, som tidligere tilhørte Zach Lavine med 51 point.

I de sidste minutter af den tætte kamp, gik Bucks’ offensiv så fuldstændig i stå. Her spillede Antetokounmpo også en uheldig rolle, da han mistede bolden i to afgørende boldbesiddelser.

Derfor kunne Indiana Pacers bringe sig tilbage og endte med at vinde 126-124.

Her var der særligt store præstationer fra Tyrese Haliburton og Bennedict Mathurin. 23-årige Haliburton leverede 29 point, ti rebounds og seks assists, mens 21-årige Mathurin supplerede med 26 point og 11 rebounds.

Bucks var dog uden den ene halvdel af deres dynamiske duo, da Damian Lillard sad kampen over med en mindre skade i låret. De har nu startet sæsonen ud med en record på 5-3 efter de første otte kampe.

De er derfor lige nu faktisk dårligere stillet end Indiana Pacers, der har været en positiv overraskelse indtil videre. Det unge mandskab er 6-3 efter de første ni.

Det var derfor også en tilfreds Indiana Pacers-cheftræner, Rick Carlisle, der udtalte sig til den efterfølgende pressekonference via NBA.com.

“Vi havde at gøre med en spiller, som var ekstraordinært varm, og det kørte for ham”, sagde han om Antetokounmpos præstation og fortsatte:

“Vi udførte det så godt, som vi kunne og skabte noget kaos defensivt. Du bliver nødt til at tage nogle risici, ellers ender han med 60. Vi er meget heldige at få sejren”.

(Se herunder højdepunkterne fra Antetokounmpos præstation)

 

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...