fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Antetokounmpos sæson-rekord var ikke nok mod Pacers

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig offensivt og scorede 54 point mod Indiana Pacers, men Milwaukee Bucks endte alligevel med at lide et smalt nederlag.

Foto: fiba.basketball

54 point fra Giannis Antetokounmpo var ikke nok til at vinde mod Indiana Pacers.

Den græske superstjerne var ikke til at stoppe i det meste af opgøret, hvor han ramte 19 ud af sine 25 forsøg fra gulvet. Også fra straffekastlinjen havde han en fremragende aften, da han konverterede 16 af sine 18 forsøg.

Han slog derfor også rekorden for flest point indtil videre i denne sæson, som tidligere tilhørte Zach Lavine med 51 point.

I de sidste minutter af den tætte kamp, gik Bucks’ offensiv så fuldstændig i stå. Her spillede Antetokounmpo også en uheldig rolle, da han mistede bolden i to afgørende boldbesiddelser.

Derfor kunne Indiana Pacers bringe sig tilbage og endte med at vinde 126-124.

Her var der særligt store præstationer fra Tyrese Haliburton og Bennedict Mathurin. 23-årige Haliburton leverede 29 point, ti rebounds og seks assists, mens 21-årige Mathurin supplerede med 26 point og 11 rebounds.

Bucks var dog uden den ene halvdel af deres dynamiske duo, da Damian Lillard sad kampen over med en mindre skade i låret. De har nu startet sæsonen ud med en record på 5-3 efter de første otte kampe.

De er derfor lige nu faktisk dårligere stillet end Indiana Pacers, der har været en positiv overraskelse indtil videre. Det unge mandskab er 6-3 efter de første ni.

Det var derfor også en tilfreds Indiana Pacers-cheftræner, Rick Carlisle, der udtalte sig til den efterfølgende pressekonference via NBA.com.

“Vi havde at gøre med en spiller, som var ekstraordinært varm, og det kørte for ham”, sagde han om Antetokounmpos præstation og fortsatte:

“Vi udførte det så godt, som vi kunne og skabte noget kaos defensivt. Du bliver nødt til at tage nogle risici, ellers ender han med 60. Vi er meget heldige at få sejren”.

(Se herunder højdepunkterne fra Antetokounmpos præstation)

 

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.

NBA

Selvom det er utroligt svært at forudsige hvad der kommer til at ske, har Fullcourt igen prøvet at forudsige hvem der ender op med...

Analyser

Giannis Antetokounmpo er glad. Det er han, fordi han nu får selskab af 7 x All-Star Damian Lillard, som er kommet til klubben i...

Analyser

Indiana Pacers har et af de største talenter i NBA rendende rundt på point guard-positionen. Med de tilføjelser, klubben har foretaget sig hen over...