fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Allan Foss har udtaget sin første landsholdstrup

Allan Foss har fundet sine landsholdsspillere til kampene i november. Der er udtaget 11 spillere allerede, og der skal udtages yderligere 2 spillere om ti dage.

Foto: FIBA.com

Den nye landstræner, Allan Foss, har udtaget sin første spillertrup til de kommende landskampe imod Slovakiet og Nordmarkedoninen i november.

I første omgang har Foss udtaget 11 spillere til de 13 pladser, som er på holdkortet. De resterende to spillere bliver udtaget i løbet af de næste 10 dage.

Her er landstrænerens udvalgte:

Adama Darboe
Asbjørn Midtgaard
Daniel Mortensen
Darko Jukic
Gustav Knudsen
Iffe Lundberg
Jonas Zohore
Kevin Larsen
Mads Bonde
Sebastian Åris
Sylvester Berg

De spillere, som i løbet af de kommende ti dage også kan blive udtaget er:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Bakir Serdavic
Jonathan Klussmann
Noah Churchill
Liam Churchill
Frederik Rungby
Bakary Dibba
Magnus Møllgaard
Zarko Jukic
Leonardo Carlino
Tobias Jensen
David Kristensen
Shavon Shields

Allan Foss fortæller om sine tanker omkring udtagelserne til Danmarks Basketball Forbunds Facebookside:

“Jeg synes, jeg har et luksus problem. Min første måned er gået med dialoger med spillere, klubber, ledere, etc., og jeg oplever udelukkende et stort commitment fra alle, og en vilje til at ville investere og løfte i flok. Det er helt afgørende for at kunne lykkes med et landsholdsprogram,” fortæller Allan Foss til Danmarks Basketball Forbund Facebookside.

Foss fortæller også til DBBFs facebookside om processen de kommende ti dage, indtil de to sidste spillere skal udtages: “Nu skal vi bruge de næste 10 dage på fortsat at kigge den resterende bruttotrup igennem, og ligeledes tiden på at scoute Slovakiet og Makedonien, så vi med udtagelsen af de sidste 2 spillere står skarpt, når vi i november rejser til først Slovakiet og dernæst Nordmakedonien,” fortæller Allan Foss til Danmarks Basketball Forbunds Facebookside.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det blev heller ikke i dag, at Allan Foss vandt sin første kamp som dansk basketballlandstræner. Danmark taber 74-71 til Nordmakedonien efter overtid.

Eurobasket

Der har været lidt udskiftninger i truppen, siden Allan Foss udtog de første ti spillere. Men nu er truppen fuldendt, og klar til kamp...

Internationalt

Han var landstræner fra 2002 til 2009 og nu skal han være det igen. Allan Foss er ny landstræner for det danske basketballlandshold.

Internationalt

Onsdag morgen har Danmarks Basketball Forbund annonceret, at Arnel Dedic er blevet fyret som landstræner for det danske basketballlandshold.

Eurobasket

Søndag aften led Danmark et kæmpe nederlag til vores skandinaviske venner fra Norge. Kampen sluttede velfortjent 99-75 til Norge, som var længder bedre end...

FIBA

De danske U18-landsholdsspillere skal spille i finalen, hvor vores naboer til øst venter. Danmark skal møde Sverige i finalen, som spilles søndag klokken 18:30.

Eurobasket

Torsdag formiddag skulle grupperne til næste runde af Præ-kvalifikationen til EuroBasket 2025 findes. Der skulle findes tre grupper med fire lande i hver gruppe....

Internationalt

Med to sejre lørdag, skal 3X3 herrelandsholdet skal spille puljefinale kl 10:20, hvor Ungarn venter.