fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Frida Formann runder flot college-milepæl og nærmer sig fornemt selskab

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod Boston Terriers. Samtidig er hun nu den med sjetteflest ramte treere i skolens historie.

Foto: fiba.basketball

Det kører for danske Frida Formann ovre på den anden side af Atlanten.

Tidligere i november satte hun en ny trepointsrekord hos Colorado Buffaloes, da hun havde hele syv fuldtræffere fra trepointsland og skrev sig ind i skolens historiebøger, men det skulle vise sig, at det ikke sluttede her med personlige bedrifter for Frida Formann.

Formann var igen storspillende, da Buffaloes tidligere på ugen fik nedlagt Boston Terriers med 85-55. Den unge dansker sluttede opgøret som topscorer med 22 point, og dermed passerede hun 1,000 point i Colorado Buffaloes-trøjen som den blot 34. spiller i skolens historie.

Artiklen fortsætter under opslaget

Buffaloes-danskeren var nok engang skarp fra distancen med fem trepointsscoringer, og disse medvirkede også til, at historiebøgerne skal omskrives.

Nu er Frida Formann nemlig den spiller med sjetteflest ramte treere i skolens historie, og hun nærmer sig således det fornemme top fem-selskab.

Hun sluttede derudover også med seks steals, så alt i alt en super dag på kontoret for den danske landsholdsspiller.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.