fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Brandvarm Dane Erikstrup førte sit college-hold til sejr med 32 point og syv treere

Det danske landsholdsemne Dane Erikstrup leverede mod South Dakota Coyotes en stor præstation, da han scorede career high 32 point og hjalp sit hold, Eastern Washington Eagles, til en overlegen sejr.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Dane Erikstrup stjal rampelyset med en flot præstation, da hans hold college-hold Eastern Washington Eagles besejrede South Dakota Coyotes med 93-70.

Efter at være kommet ind fra bænken imponerede Erikstrup ved at score 32 point. Den 20-årige forward ramte syv treere og kunne tilføje fire rebounds, én assist og et enkelt steal til sin statline.

Med 32 point var Erikstrup kampens topscorer og afgørende for Eastern Washington Eagles´ flotte sejr på 23 point. De 32 point i kampen er desuden hans nye career high.

Artiklen fortsætter under opslaget

Eagles dominerede fra kampens start og førte med 54-35 ved pausen. Selvom Coyotes forsøgte at komme tilbage i anden halvleg, hvor de var bedst, formåede Erikstrup og co. at fastholde en komfortabel føring og sikre sejren.

Dane Erikstrup, som i sommer fik sin debut på det danske A-landshold, er igang med sit andet år på college hos Eastern Washington University. Eagles har hidtil spillet 14 kampe, hvori det er blevet til lige mange sejre og nederlag.

Erikstrup snittede 16 minutter over sommerens fire landskampe i præ-kvalifikationen til Eurobasket 2025.

Næste gang Dane Erikstrup skal i aktion er lørdag mod North Dakota State.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Kevin Larsen spillede en stor rolle i Danmarks triumf mod Georgien, og han lægger heller ikke skjul på, at en sejr var nødvendig for...

Eurobasket

Jonas Zohore har været med i mange år for Danmark, og efter en vigtig dansk sejr mod Georgien sætter den 32-årige leder ord på...

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.