fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Brandvarm Dane Erikstrup førte sit college-hold til sejr med 32 point og syv treere

Det danske landsholdsemne Dane Erikstrup leverede mod South Dakota Coyotes en stor præstation, da han scorede career high 32 point og hjalp sit hold, Eastern Washington Eagles, til en overlegen sejr.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Dane Erikstrup stjal rampelyset med en flot præstation, da hans hold college-hold Eastern Washington Eagles besejrede South Dakota Coyotes med 93-70.

Efter at være kommet ind fra bænken imponerede Erikstrup ved at score 32 point. Den 20-årige forward ramte syv treere og kunne tilføje fire rebounds, én assist og et enkelt steal til sin statline.

Med 32 point var Erikstrup kampens topscorer og afgørende for Eastern Washington Eagles´ flotte sejr på 23 point. De 32 point i kampen er desuden hans nye career high.

Artiklen fortsætter under opslaget

Eagles dominerede fra kampens start og førte med 54-35 ved pausen. Selvom Coyotes forsøgte at komme tilbage i anden halvleg, hvor de var bedst, formåede Erikstrup og co. at fastholde en komfortabel føring og sikre sejren.

Dane Erikstrup, som i sommer fik sin debut på det danske A-landshold, er igang med sit andet år på college hos Eastern Washington University. Eagles har hidtil spillet 14 kampe, hvori det er blevet til lige mange sejre og nederlag.

Erikstrup snittede 16 minutter over sommerens fire landskampe i præ-kvalifikationen til Eurobasket 2025.

Næste gang Dane Erikstrup skal i aktion er lørdag mod North Dakota State.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Landshold

Farum Arena bliver ny hjemmebane for det danske herrelandshold, der foreløbig siger farvel til Arena Næstved.

Bakken Bears

De to tidligere Basketliga-spillere Deng Adel og Koch Bar er blevet udtaget til Sydsudans bruttotrup frem mod sommerens Olympiske Lege i Paris.

Basketligaen

20-årige Oliver Klit Kristoffersen tager turen over Atlanten, hvor han skal på college i Canada.

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

NCAA

I sidste uge kunne vi berette om, at kampen mellem Iowa Hawkeyes og LSU Tigers tiltrak flere seere end nogen anden kvindelig college kamp....

Internationalt

Colorado Buffaloes´ mest scorende spiller fra distancen nogensinde, danske Frida Formann, har offentliggjort, at hun vender tilbage til sit femte og sidste år på...

NCAA

Årets helt store opgør i college-rækkerne fandt sted natten til onsdag. Her var Caitlin Clark og Iowa Hawkeyes på besøg hos Angel Reese og...