Asbjørn Midtgaard var stjernen i historisk college-præstation

Asbjørn Midtgaard var i nat med til at sikre sin skole deres første mesterskab nogensinde.
Credit: GCU Men's Basketball.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Asbjørn Midtgaard hjalp i nat sit collegehold, Grand Canyon Antelopes, til deres første konference mesterskab i skolens historie.

Det var en direkte kamp mellem konferencens to bedste hold i Utah Valley Wolverines og Grand Canyon Antelopes, hvor vinderen ville tage 1-seed i Western Athletic Conference.

Antelopes tabte om fredagen til Wolverines, men lørdag lykkedes det at få revanche med en sejr på 64-74. De to hold endte med at være co-champions af konferencen, men Antelopes får 1-seed i den kommende turnering på tie-breaker.

Asbjørn Midtgaard blev kåret til kampens spiller i sejren, da han bidrog med 15 point, 11 rebounds og 1 block. Der er Midtgaards første år for Antelopes, da han brugte sine første tre college-år hos Wichita State. Vi snakkede tidligere på sæsonen med Midtgaard, om hans college-succes i denne sæson, det interview kan du læse her.

Antelopes skal nu spille en mini-turnering i Las Vegas om at kvalificere sig til NCAA-turneringen. Her er holdet 1-seed, og sidder dermed over i førsterunde. De går derfor direkte i semifinalen, som skal spilles torsdag, inden en eventuel finale for Midtgaard og co. spilles på lørdag.

Se andre spændende artikler