fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Woods den bedste 14-årige i USA

USA: Et nyt basketballfænomen er på vej i USA. Den 14-årige Seventh Woods fra Hammond High School i Columbia, South Carolina er et fysisk pragteksemplar af en basketballspiller. Hans forcer er, i følge ham selv, at tage bolden til kurven og fodre holdkammeraterne med afleveringer. Han er ranket nr. 1 i landet (class of 2016) på point guard positionen og nr. fem på samtlige positioner. Den 185 cm høje Woods er af flere medier udråbt til den bedste 14-årige i landet på nuværende tidspunkt.

North Carolina allerede interesseret
Selvom han er godt fire år fra at kunne optages på et college, har det anerkendte college North Carolina allerede vist interesse for Seventh Woods, der formentlig kommer til at høre meget for sit specielle navn i fremtiden. I sæsonen 2012/2013 snittede basketball-kometen 19,3 point pr. kamp,  3,5 rebounds, 4,3 assist, 2,7 steals og scorede totalt 444 point i sæsonen. Woods havde en season high på hele 47 point på bare 21 skud.

Se high light videoen med den imponerede Seventh Woods.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Han er 17 år gammel og allerede nu kendt i de største basket-kredse. Sådan er hverdagen for Zion Williams, der skaber opmærksomhed i NBA-miljøet.

NBA

Der har længe været spekulationer omkring stortalentet Thon Maker kunne få lov til at deltage i NBA Draften 2016, disse spekulationer er nu i stedet...

Internationalt

Lyder efternavnet bekendt? Det er der en grund til, Jacob Hoffman er nemlig ikke søn af hvem som helst. Peter Hoffman, den tidligere lands- og...