fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Woj bombe: Klay Thompson tilbage på søndag

Klay Thompson er ved at være sin skade kvit og ventes at gøre comeback senere i denne uge.

Klay Thompson
Arkivfoto: Keith Allison, Flickr

30 måneder. Så lang tid er der gået, siden Klay Thompson sidst var i aktion i en NBA-kamp. Nu er ventetiden ved at være ovre. Ifølge ESPN´s NBA-insiderguru Adrian Wojnarowski kan Stephen Curry´s partner in crime potentielt gøre sit længe ventede comeback i forbindelse med Golden State Warriors´ hjemmekamp mod Cleveland Cavaliers på søndag.

En af de bedste skytter i NBA har været fraværende i to og et halvt år, først med en korsbåndsskade og derefter med en overrevet akillessene. Amerikanerens skadeshelvede startede under NBA-finalerne mod Toronto Raptors i 2019, hvor Thompson landede skævt på sit venstre ben – en skade, der kostede ham hele sæson 2019/20. Under forberedelserne til 2020/21 blev slemt værre, da han overrevede sin akillessene.

Men nu er han tilbage, og det bliver spændende at se, om han kan genfinde sit gamle topniveau efter to så alvorlige skader. Hans tidligere holdkammerat Kevin Durant er et pragteksempel på, at det godt kan lade sig gøre at komme tilbage fra en alvorlig skade og spille på et tårnhøj niveau.

I den lange periode, Thompson har siddet ude med en skade, har han dog ikke skullet bekymre sig økonomisk. Han har nemlig tjent mere i hans skadesperiode sammenlignet med de mange sæsoner før skaden. Frem til 2019-finalerne havde han tjent $78 millioner, mens han siden da har tjent $84 millioner. Han har altså tjent mere som skadet, kontra da han spillede.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.