fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Warriors tæmmer de unge Grizzlybjørne

Der var tænding fra start til slut da Memphis Grizzlies og Golden State Warriors bragede sammen i seriens første opgør. Memphis udnyttede ikke hjemmebanefordelen og måtte se sig slået med mindst mulig margin i nederlaget på 116-117.

Foto: Michael Tipton, Flickr

Hvis du stadig sidder med en høj puls efter gårsdagens sene aftenkamp, er det fuldt forståeligt. Det var en af de aftener, hvor forskellen mellem slutspilskampe og grundspilskampe blev tydeliggjort. Intensiteten og energiniveauet var konstant på maksimum i den lettere kaotiske kamp mellem det unge Memphis mandskab og de rutinerede Golden State Warriors.

 

Kampen var præget af et par dommerbeslutninger, herunder Draymond Greens omdiskuterede flagrant-2 fejl. Allerede sidst i anden periode gik Draymond lidt for hårdt til den, da han slog Brandon Clarke i ansigtet, og bagefter træk ham ned. Dommerne vurderede fejlen til at være særlig grov, og sendte ham tidlig i bad. Det var Warriors bænken dog langt fra tilfreds med, og Draymond gjorde en sidste optræden inden han smuttede ud af halen.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage. De unge stjerner viste høj klasse undervejs. Ja Morant og Jaren Jackson jr. scorede tilsammen 67 point, og Jordan Poole holdte Warriors inde i kampen med 31 point fra bænken.

Det sidste par minutter af kampen var fyldt med så mange modsætninger og gyldne øjeblikke. Se de sidste to minutter af kampen her.

  • Stephen Curry blockere Ja Morant.
  • Klay Thompson misser begge straffekast. 20 sekunder inden har han ramt en afgørende treer.
  • En afgørende jumpball i de døende sekunder af kampen

Vi slutter af med et skrald fra Gary Payton II.

 

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...