fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Warriors tæmmer de unge Grizzlybjørne

Der var tænding fra start til slut da Memphis Grizzlies og Golden State Warriors bragede sammen i seriens første opgør. Memphis udnyttede ikke hjemmebanefordelen og måtte se sig slået med mindst mulig margin i nederlaget på 116-117.

Foto: Michael Tipton, Flickr

Hvis du stadig sidder med en høj puls efter gårsdagens sene aftenkamp, er det fuldt forståeligt. Det var en af de aftener, hvor forskellen mellem slutspilskampe og grundspilskampe blev tydeliggjort. Intensiteten og energiniveauet var konstant på maksimum i den lettere kaotiske kamp mellem det unge Memphis mandskab og de rutinerede Golden State Warriors.

 

Kampen var præget af et par dommerbeslutninger, herunder Draymond Greens omdiskuterede flagrant-2 fejl. Allerede sidst i anden periode gik Draymond lidt for hårdt til den, da han slog Brandon Clarke i ansigtet, og bagefter træk ham ned. Dommerne vurderede fejlen til at være særlig grov, og sendte ham tidlig i bad. Det var Warriors bænken dog langt fra tilfreds med, og Draymond gjorde en sidste optræden inden han smuttede ud af halen.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage. De unge stjerner viste høj klasse undervejs. Ja Morant og Jaren Jackson jr. scorede tilsammen 67 point, og Jordan Poole holdte Warriors inde i kampen med 31 point fra bænken.

Det sidste par minutter af kampen var fyldt med så mange modsætninger og gyldne øjeblikke. Se de sidste to minutter af kampen her.

  • Stephen Curry blockere Ja Morant.
  • Klay Thompson misser begge straffekast. 20 sekunder inden har han ramt en afgørende treer.
  • En afgørende jumpball i de døende sekunder af kampen

Vi slutter af med et skrald fra Gary Payton II.

 

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

NBA

NBA's Board of Governors har godkendt nye regler, som skal modvirke load management. Reglerne er målrettet ligaens stjernespillere, og træder i kraft med starten...

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

NBA

Philadelphia 76'ers-stjernen James Harden har modtaget en stor bøde fra NBA grundet sine kommentarer om 76'ers' GM, Daryl Morey.

LA Clippers

James Harden kalder Philadelphias 76'ers' GM Daryl Morey for en løgner til en begivenhed i Kina.

LA Lakers

Los Angeles Lakers og Anthony Davis er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre år.

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

NBA

For første gang i karrieren tager tredjevalget i NBA draften i 2015, Jahlil Okafor, til Europa. Okafor har skrevet under på en etårig aftale...