fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Video: Rubio tryller

Basketfans verden over græd, da Ricky Rubio overræv sit korsbånd sidste sæson, i et uheldigt sammenstød med Kobe Bryant, ingen mindre. I fællesskab mindedes vi ofte den unger spaniers betagende afleveringer, og hjemme i de små stuer sad vi og frygtede, at Rubio måske ikke ville vende tilbage på forhenværende niveau. Mest af alt, fordi han også selv var bange for det.

Men Rubio er tilbage, og han returnerede i bedste Rubio-stil ved at levere ni assists på bare 18 minutter i sit comeback mod Dallas i december. Senest valgte han dog at tilføje sin første triple-double til CV’et med 21 point, 13 rebounds og 12 assists mod San Antonio. Så i den anledning har vi her på Fullcourt.dk samlet lidt lækkert til jer med vores allesammens favorit-spanier.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Se highlights fra første spillerunde i Euroleague her.

Eurobasket

Vi mødte en ærgerlig Jonas Zohore efter gårsdagens nederlag til Nordmakedonien.

Eurobasket

Vi mødte Darko Jukic, der sluttede som Danmarks topscorer, efter mødet med Nordmakedonien torsdag aften.

Eurobasket

Iffe Lundberg var torsdag aften tilbage på det danske landshold, og den første danske NBA-spiller nogensinde fortalte efter kampen til Fullcourt.dk, at han var...

Eurobasket

Sidst men ikke mindst snakkede vi også med Liam Churchill, der som den eneste debutant var med i startopstilling. I dette interview fortæller Churchill...

Eurobasket

Bakken Bears-talentet Magnus Møllgaard debuterede torsdag for det danske A-landshold. Hør Møllgaards reaktion på sin debut her.

Eurobasket

Kevin Larsen blev topscorer, da Danmark torsdag mødte Kosovo, og den erfarne dansker var godt tilfreds med holdets præstation.

Eurobasket

Leonardo Carlino var en af fire spillere, der torsdag debuterede for Danmark. Hør fra Carlino i dette interview.