fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Ugen der gik – uge 8

NBA-ugen var kortere end vi er vant til på grund af pausen efter All Star-weekenden, men den var lang nok til, at vi fik nogle historiske præstationer.

Foto: Mark Runyan, Flickr.com

Ugens taber: Spurs og Timberwolves fans

Og generelt alle fans af god basketball. På trods af dramaet (sikke et mærkeligt ord at bruge om San Antonio Spurs) med Kawhi Leonard har Spurs længe holdt sig på en sikker tredjeplads i Western Conference. Nu ser det ud til, at Leonard ikke kommer tilbage denne sæson. Gregg Popovich har fået alt, hvad han kunne ud af de unge og gamle spillere i San Antonio. Spurs har tabt fire kampe i streg og har kun tabt én kamp færre en New Orleans, som ligger på ottendepladsen i vest.

Jimmy Butler udgik med en menisk skade i sejren mod Chicago Bulls. Selvom han håber at vende tilbage inden playoffs, er det ikke til at sige, hvilken spiller der kommer tilbage. Det er et ønskværdigt tidspunkt på sæsonen at gå ned med en skade.

Timberwolves har overtaget tredjepladsen i Western Conference, men uden Butler er det ikke til at sige, hvordan de vil klare sig i slutspurten. Chancerne for at få nogle serier med spændende og godt basketball inden Houston Rockets og Golden State Warriors mødes i vest-finalerne, er virkelig blevet små efter denne uges begivenheder.

Ugens hold: Golden State Warriors

De regerende mestre oplevede noget nyt ved dette års All Star-weekend, da de gik ind til pausen som nummer to i Western Conference. Derudover måtte de også lægge øre til, at adskillige historier om, hvordan Houston Rockets ver/er en reel trussel. Efter at have vundet flere kampe over tre sæsoner end nogen andre hold i historien, ser det ud til, at en pause, hvad lige hvad doktoren havde anbefalet.

Steph Curry var brandvarm i første kamp efter pausen mod L.A Clippers. Han var god for 44 point på blot 19(!) skud, og Warriors vandt 134-127. I anden kamp blev der taget godt og grundigt revanche mod Oklahoma City Thunder, der havde vundet de to tidligere opgør. Thunder blev slået med hele 32 point – 112-80.

Tiden er inde til, at Golden State skal finde mesterskabsformen, hvis de skal følge med Houston i kapløbet om førstepladsen i vest. Rockets, der har vundet 11 kampe i streg (og kun har tabt én kamp med både Chris Paul og James Harden i opstillingen) har ikke tænkt sig at gøre det let for Curry, Durant og de andre californiske krigere.

Ugens kamp: New Orleans Pelicans 124 – Miami Heat 123

Anthony Davis dominerede i kampen med en aldrig set før statline: 45 point, 17 rebounds, 5 steals og 5 blocks. Pelicans havde behov for alle Davis’ talenter i kampen mod Miami. Efter 48 minutters spil var kampen helt lige. Begge hold havde scoret 108 point. I overtiden fortsatte dramaet og Dwayne Wade var, som tidligere i karrieren, manden, som Miami gik til i kampens sidste minutter.

Wade scorede to gange i de sidste 36 sekunder af overtiden, og bragte Heat foran efter begge scoringer. Davis scorede imidlertid et and-one efter den første af Wades scoringer og Jrue Holiday ramte en floater med syv sekunder igen. Dwayne fik endnu en chance for at vinde kampen, men missede en lang toer.

Dwayne Wade scorede 16 point, og Goran Dragic blev topscorer for Miami med 30.

Ugens spiller: Anthony Davis

Nikola Jokic var en værdig kandidat til titlen efter, at han blev den første spiller over 208cm til at lave tre triple-doubles i træk siden Wilt Chamberlain. Men Anthony Davis blev den første spiller nogensinde til at lave en statline på 45 point, 17 rebounds, 5 steals, 5 blocks.

New Orleans Pelicans, som ligger nummer i otte i Western Conference, har vundet fire kampe i træk. Davis har ikke scoret mindre end 38 i de fire kampe, og har scoret mere end 42 to gange. Han spiller i aften mod Giannis Antetokounmpo og Milwaukee Bucks i must-see match-up.

Ugens historier:

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

NBA

NBA's Board of Governors har godkendt nye regler, som skal modvirke load management. Reglerne er målrettet ligaens stjernespillere, og træder i kraft med starten...

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

Landshold

The Athletic rapporterer, at Lebron James vil tage sine talenter tilbage til OL-basket efter 12 års fravær samt rekruttere et par prominente venner med.

Dallas Mavericks

Los Angeles Lakers forstærker truppen med amerikanske Christian Wood, der kommer til klubben på en to-årig aftale.

NBA

Philadelphia 76'ers-stjernen James Harden har modtaget en stor bøde fra NBA grundet sine kommentarer om 76'ers' GM, Daryl Morey.

LA Clippers

James Harden kalder Philadelphias 76'ers' GM Daryl Morey for en løgner til en begivenhed i Kina.

LA Lakers

Los Angeles Lakers og Anthony Davis er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre år.