fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Steph Curry tilbage i aktion på søndag

Den dobbelte MVP-vinder og tredobbelte mester, Steph Curry, forventes tilbage på gulvet på søndag.

Foto: Fiba.com

Den NBA-sæson har ikke været den letteste at komme igennem for NBA-fans. Ikke blot på grund af store legenders dødsfald, men også på grund af det store antal stjerner, som har brug hele eller dele af sæsonen på skadesbænken.

Særligt manglen Steph Curry har kunnet mærkes i NBA-verdenen. Curry har været ude siden starten af november på grund af en brækket hånd. Golden State Warriors har håndteret hans fravær ved at tabe flest kampe i ligaen.

Men nu lysner det for Warriors fans – og alle os andre. Den tidligere MVP forventes tilbage på søndag mod Washington Wizards, melder Shams Charania fra The Athletic.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1232427577463246848?s=20

Curry vender tilbage til et hold med 12 sejre og 46 nederlag. Det er med andre ord ikke for at lave et playoff push, at han trækker i spilletøjet igen. Der er da også argumenter for, at han bare skulle tage en tidlig sommerferie og så komme tilbage næste år i topform.

Golden State har imidlertid god grund til at få Curry tilbage i tøjet. Det er ikke for tidligt at lade ham bygge kemi holdet nyeste spiller, Andrew Wiggins, som de håber, kan blive en vigtig spiller for dem næste år, hvor også Klay Thompson er tilbage.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

NBA

NBA's Board of Governors har godkendt nye regler, som skal modvirke load management. Reglerne er målrettet ligaens stjernespillere, og træder i kraft med starten...

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

NBA

Philadelphia 76'ers-stjernen James Harden har modtaget en stor bøde fra NBA grundet sine kommentarer om 76'ers' GM, Daryl Morey.

LA Clippers

James Harden kalder Philadelphias 76'ers' GM Daryl Morey for en løgner til en begivenhed i Kina.

LA Lakers

Los Angeles Lakers og Anthony Davis er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre år.

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

NBA

For første gang i karrieren tager tredjevalget i NBA draften i 2015, Jahlil Okafor, til Europa. Okafor har skrevet under på en etårig aftale...