fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Sergio Rodriguez bytter Madrid ud med Philadelphia

Mandag aften kom det frem, at Real Madrids Sergio Rodriguez bliver endnu en i rækken af stærke point guards, der denne sommer skifter tilværelsen i Europa ud med en tilværelse i USA og verdens bedste liga NBA.

I går var det Malcolm Delaney og Tomas Satoransky der skiftede til hhv. Atlanta Hawks og Washington Wizards, og nu følger Sergio Rodriguez altså med over atlanten, hvor han skal forsøge at styrke Philadelphia 76’ers trængte mandskab.

Sergio Rodriguez var stadig på kontrakt hos de nykårede spanske mestre, men Philadelphia har købt ham fri af Real Madrid for knap tre millioner euro. Han har underskrevet en et-årig kontrakt til en værdi af otte millioner dollars.

Rodriguez blev valgt som nummer 27 i NBA draften tilbage i 2006, og spillede herefter fire sæsoner i ligaen. Først tre sæsoner hos “spanier-holdet” Portland Trail Blazers, siden det meste af ’09-’10-sæsonen hos Sacramento Kings, inden et kort ophold hos New York Knicks.

Siden 2010 har han været en af Real Madrids bedste spillere. Her har han, udover et hav af nationale titler, opnået personlig hæder som Euroleague MVP i 2014, inden han sæsonen efter vandt Euroleague med Madrid. På landsholdsplan har han vundet VM i 2006 og EM sidste sommer, og nu er han klar til at vise, at han stadig har hvad der kræves i verdens stærkeste liga, og muligvis gøre en bedre figur en sidst han var her.

Real Madrid er efter salget stadig fint besat på point guard-pladsen, hvor man har Sergio Llull på kontrakt. Man leder dog stadig efter forstærkninger til truppen, og pt. skulle man være tæt på en af de bedste inside-spillere i Europa i den forgangne sæson, den tidligere NBA-spiller Anthony Randolph. Ydermere skulle man være interesseret i, at hente spanieren Victor Claver hjem til Spanien, efter en afstikker til NBA og Rusland.

Foto: ACB Photo

Skrevet af

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Miami Heat vinder første kamp i serien, og de er nu foran 1-0

NBA

Philadelphia 76'ers må undvære deres superstjerne, Joel Embiid når serien mellem Miami Heat og Philadelphia 76'ers spilles mandag nat.

Nyhedsoversigt

Philadelphia 76'ers er videre i årets slutspil efter en stor sejr over Toronto Raptors i seriens sjette kamp

NBA

Toronto Raptors lever stadig, efter de vandt deres anden kamp i streg med ryggen mod muren.

NBA

Joel Embiid og Philadelphia 76'ers fører nu serien 2-0 mod Toronto Raptors, efter de vandt endnu en kamp på hjemmebane.

NBA

For første gang i 11 sæsoner har James Harden ikke noteret sig for en 40-points kamp, hvilket fortæller hvor vild en scorer James Harden...

NBA

Joel Embiid vinder scoringstitel over LeBron James og Giannis Antetokounmpo.

NBA

Joel Embiid er på vej til at have en historisk sæson, som måske kan sikre ham et MVP-trofæ.