fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Raptors puster liv i serien – skal Doc Rivers smide endnu en 3-1 føring?

Toronto Raptors holder liv i serien med en sejr i seriens fjerde kamp. De skal derfor ud i en femte kamp, der bliver spillet mandag.

Toronto Raptors vil ikke hjem endnu. I en kamp, hvor ryggen var mod muren, og et exit fra denne sæson så ud til at være sikkert, leverede de en stor præstation og tog en vigtig sejr. Raptors-holdet var mere motiveret end 76’ers, hvilket gjorde, at de kunne tage en vigtig sejr.

Anført af Pascal Siakams 34 points, hvilket er det højeste, som han har leveret i en slutspilskamp, leverede den 28-årige Siakam altså, da de havde allermest brug for det.

Selvom der var glæde i Toronto, så startede kampen med dårlige nyheder. Deres all-star Fred VanVleet måtte udgå med en hofteskade. Det vides endnu ikke, hvor slem skaden er, men VanVleet kom ikke tilbage i gårsdagens kamp.

Embiid-skaden, der altid finder vejen frem i slutspillet

Det er som om Joel Embiids krop har et indre ur, der nærmest uhyggelig præcist finder en skade, når slutspillet ankommer. I år er ikke en undtagelse. Det var tydeligt, at Embiid var påvirket af sin skade i sin højre tommelfinger. Det frygtes, at han har revet et ledbånd over i fingeren, og det skal undersøges med en MR-scanning i dag.

Embiid har ikke kørt skaden for højt op, og han har udtalt sig, at han spiller igennem smerten. Den smerte var dog tydelig, da han spillede sin dårligste kamp i seriens fjerde kamp. 21 points lyder meget fint, men han havde dog fem turnovers.

Doc Rivers-forbandelsen, som Philadelphia frygter

Når en serie står 3-1, så kommer man hurtigt til at tænke på Cleveland, der besejrede Warriors i 2016 finalerne. Dog må der være lidt frygt i Philadelphia, da deres cheftræner Doc Rivers har dårlige erfaringer med at føre en serie 3-1. Han er faktisk den eneste træner i NBA’s historie, der har smidt en 3-1 føring tre gange. Han bliver dog den første træner, der smider en 3-0 føring, hvis Toronto skulle vinde de næste tre kampe. Mon ikke Doc Rivers og Philadelphia 76’ers finder en måde at lukke serien på.

 

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...