fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Portland piller Pistons-profil

Portland Trail Blazers indgår en byttehandel, der sender Jerami Grant til Portland for et første runde valg i 2025.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Detroit Pistons har indgået en byttehandel med Portland Trail Blazers, der sender forward Jerami Grant til Portland for et førsterunde valg i 2025 (via Milwaukee) og andre draftaktiver, ifølge Adrian Wojnarowski.

 

Pistons
2025 første runde valg beskyttet 1-4 (via Milwaukee Bucks)
No. 36 valg i 2022
2025 anden runde valg
2026 anden runde valg

Ifølge The Athletic var formålet med byttehandlen at skabe mere cap space. Detroit gik ind i starten af sæsonen blandt de hold i ligaen med mest cap space. Detroit formåede at komme af med Grant’s løn på 20 millioner dollars og ikke tage noget tilbage. Denne aftale betyder, at Pistons har 43 millioner dollars at gøre godt med.

En mulighed kunne være at skrive under med en spiller, der allerede har skabt et navn for sig i ligaen. Dette formål ville være at fremskyde processen. DeAndre Ayton er blevet nævnt som en mulig kandidat.

Detroit Pistons bliver hold, der har mulighed for at opsuge dårlige kontrakter. Dette kan kan Detroit udnytte og få flere draft picks i den kommende fremtid (Dette er noget blandt andet Oklahoma City Thunder har gjort de seneste år). For et hold der lige pt. befinder sig i et rebuild, så har de ikke så mange draft picks i den kommende fremtid. Detroit har det femte valg og nummer 36 i dette års draft.

Trail Blazers
Jerami Grant
No. 46 valg i 2022

Jerami Granst scorede 19,2 point, hentede 4,1 rebounds og leverede 2,4 assists per kamp i 47 kampe i 2021-22 sæsonen. Grant måtte udgå i løbet af sæsonen med en skade i hånden, der krævede en operation. Grant, der går ind i hans sidste år er sin kontrakt, er berettiget til at underskrive en fireårig forlængelse på 112 millioner dollars.

Grant, der forlod Nuggets, få at få en større rolle og har uden tvivl vist, hvorfor han kan være mere end en brik i startrotationen eller en sjette mand kommende fra bænken.

Portland Trail Blazers går ind til dette års draft med det syvende valg og nummer 46.

 

Skrevet af

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg endte med at få en forkærlig for Russell Westbrook og Oklahoma City Thunder. Jeg begyndte for alvor at følge med i college basket, i 2020-21 sæsonen.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

Tyrese Haliburton har flere gange vist prøver på sit store talent, og han kan nu kalde sin indehaver af en NBA-rekord.

NBA

I denne podcast gennemgår vi nogle af de bedste college-spillere, så du kan blive klogere på, hvem der kan blive valgt i 2022 draften....

Detroit Pistons

Deadline day har set sin første store handel. Milwaukee Bucks, Detroit Pistons, Sacramento Kings og Los Angeles Clippers har ingået en aftale, der rykker...