fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Philadelphia 76’ers fyrer træner

Philadelphia 76ers har valgt at fyre cheftræner Doc Rivers efter slutspillet. River nåede tre sæsoner i spidsen for Sixers.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Philadelphia 76’ers har valgt at fyre deres cheftræner Doc Rivers. Fyringen kommer efter et exit fra slutspillet, der endte i et stort nederlag til Boston Celtics i kamp syv.

Det erfarer ESPNs Adrian Wojnarowski på Twitter.

Doc Rivers bliver afskediget efter tre sæsoner som cheftræner for 76ers. I de tre sæsoner har han vundet lidt over 65 procent af kampene, mens han i denne sæson også var med til at opnå Sixers’ bedste sæson siden 2001 med 54 sejre. Han har i sine alle tre sæsoner ført dem til slutspillet og sin karriere har han haft en vindende ‘record’ for nu 16 sæsoner i streg.

Trods det gode grundspil ryger Rivers nu på porten.

Som afløser kan Adrian Wojnarowski løfte sløret for, at Philadelphia kigger mod bl.a. Mike Budenholzer, Sam Cassell, Mike D’Antoni, Frank Vogel, Nick Nurse og Monty Williams.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Basketligaen

Efter et fravær på 27 kampe forventer superstjernen Joel Embiid nu at vende tilbage lige i tide til et slutspils-run.

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.