fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Paul George scorede 41 points, men det var ikke nok mod Grizzlies

Paul George leverede en flot præstation, da Los Angeles Clippers tabte for anden gang denne sæson i opgøret mod Memphis Grizzlies.

Foto: Fiba.com

Los Angeles Clippers spillede sæsonens første hjemmekamp, da de tog imod Memphis Grizzlies. Clippers kom med et nederlag i bagagen, da de tabte til Golden State Warriors i første kamp.

Paul George snakkede inden kampen til de 16000 fremmødte fans, hvor han lovede, at holdet ville spille hårdt hele sæsonen. De spillede uden tvivl også hårdt i opgøret mod Memphis Grizzlies, men de måtte forlade Staples Center med endnu et nederlag. De tabte kampen 120-114.

Paul George leverede en flot præstation, men det var altså ikke nok for Clippers. George scorede 41 points, og han samlede også 10 rebounds. Det hele skal ikke være op til George, hvis de skal have succes i denne sæson, og da Kawhi Leonard er ude i lang tid, kan det blive en hård sæson for Clippers.

Memphis viser lovende takter

Ja Morant førte an i sejren mod Clippers, hvor han scorede 28 points. Det var dog en hold-præstation, der fældede Clippers i Staples Center. Både Jaren Jackson Jr. og Desmond Bane fik ramt store skud til at lukke kampen i fjerde quarter. Hele holdet var generelt set varme bag trepointslinjen, hvor de ramte 15 ud af 36 forsøg. Desmond Bane og De’Anthony Melton ramte begge fire fra distancen.

Den dybe Memphis-roster ser spændende ud. De har en masse dygtige skytter, og de kan få en stor sæson anført af holdets stjerne Ja Morant.

Tjek kampens highlights ud her:

 

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har i den sidste halvanden uge efterforsket sagen om Ja Morant, der fremviste en pistol på Instagram Live. Nu er de nået frem...

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Politiet i Colorado lukker efterforskning af Ja Morant-sagen, men Grizzlies holder ham ude i yderligere fire kampe.

NBA

En videre efterforskning af sagen, hvor Ja Morant fremviste en piston på Instagram, kan suspendere den unge superstjerne i 50 kampe.

NBA

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant er blevet suspenderet efter, at han angiveligt fremviste et våben på Instagram Live.

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...