fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Paul George med historisk præstation og game winner i tiltrængt sejr

Los Angeles Clippers har ikke ligefrem fået en drømmestart på sæsonen. Stjernespilleren Paul George måtte trække noget magi ud af hatten imod Houston Rockets for at kæmpe sig til sæsonens tredje sejr.

Foto: FIBA.com

Los Angeles Clippers har imod forventning måtte klare sig uden deres superstjerne Kawhi Leonard i store dele af den tidlige sæson. I de første seks kampe havde de ikke formået at præstere, og det var blevet til fire nederlag.

I syvende kamp tog de imod et ungt mandskab i Houston Rockets. Det skulle igen ikke blive en nem opgave. Føringen skiftede hele 18 gange imellem holdene, og det var spændende ned til det sidste skud.

Kampens store helt endte med at være den raske halvdel af Clippers’ dynamiske duo, Paul George. Han leverede 35 point, ni rebounds, otte assists og stjal bolden hele seks gange. Samtidig kom fem af skuddene fra bag 3-pointslinjen. Det er en statistisk præstation, der aldrig før er set i NBA.

Den vigtigste afslutning kom dog med blot seks sekunder tilbage på skuduret.

(Se game winner efter annonce)

Paul George gjorde det hele i Crypto.com Arena. Kombinationen af den høje offensive produktion og indflydelsen i den defensive ende gav ham den historiske statline.

Det var særligt i fjerde periode, at han tog teten for sit hold. De sidste syv scoringer fra gulvet var enten affyret af PG-13, eller også var det ham, der assisterede. Det var de eneste syv field goals, Clippers ramte i fjerde periode.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

LA Clippers

James Harden har nu tabt sine første fire kampe i LA Clippers-uniform. I nat blev det til et nederlag på 101-105 til bundproppen i...

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

NBA

Efter lang tids spekulation har James Harden nu skiftet arbejdsgiver.

NBA

Victor Wembanyama havde ikke held med 3-pointsskuddet, men viste alligevel gode takter, da San Antonio Spurs vandt efter forlænget spilletid mod Houston Rockets.

Analyser

Er det i denne sæson, at Los Angeles Clippers endelig skal nå finalerne og vinde deres første mesterskab nogensinde? I så fald kræver det,...

Analyser

Sommeren 2023 har været begivenhedsrig på godt og ondt for Houston Rockets. Texanerne har fået ny cheftræner, og deres unge gruppe af talenter ser...

NBA

Ifølge Adrian Wojnaroski er James Harden ikke mødt op til mediedag med Philadelphia 76ers, da han fortsat forventes at skubbe for et trade.

NBA

Efter Jrue Holiday blev tradet væk fra Milwaukee Bucks til Portland Trail Blazers, er All Star-guarden nu en eftertragtet spiller, som flere hold angiveligt...