fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA åbner sæsonen med to store kampe

Så er der styr på åbningsdagen i verdens bedste basketball liga.

Foto: Michael Tipton - flickr.com

Om lidt over to måneder skal der til at blive spillet basketball på allerøverste hylde igen, og det har været længe på vej. Sidste sæsons finaler sluttede d. 16 juni.

NBA, verdens bedste basketball liga, har offentliggjort hvilke to kampe, der skal åbne 2022/2023 sæsonen, der skydes i gang d. 18 oktober.

Det drejer sig om de forsvarende mestre fra Golden State Warriors, der får besøg af Los Angeles Lakers, og derudover et rivalopgør mellem Philadelphia 76ers og Boston Celtics.

Der er altså lagt op til to store kampe til at begynde sæsonen med, og det er også på denne aften, at Golden State Warriors får udleveret deres mesterskabsringe, som et bevis på, at de blev mestre i sidste sæson.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.