fbpx
Connect with us

NBA

Markelle Fultz ude resten af sæsonen

Markelle Fultz, der netop har tegnet en tre-årig forlængelse med sin klub, Orlando Magic, måtte udgå i nattens kamp mod Cleveland Cavaliers med et overrevet korsbånd. Det unge førstevalg er dermed ude resten af sæsonen.

Markelle Fultz - USA - Fiba.com

Det er lige trist hver gang. Selvom man aldrig vender sig til det, må man erkende, at skader er en del af NBA, og i nat gik det ud over førstevalget fra 2017-draften, Markelle Fultz.

I nattens opgør mod Cleveland Cavaliers skete det værst tænkelige. Han pådrog sig et overrevet korsbånd, da han i et forsøg på at drive mod kurven laver et eurostep over Cavaliers’ Isaac Okoro. Så snart det skete, var der ingen tvivl om, at der var noget helt galt, og man kunne se, at Fultz ikke kunne støtte på benet efterfølgende. MR-scanningen kort efter kampen bevidnede dog også om, at et overrevet korsbånd var en realitet.

Se i klippet herunder, hvordan det skete.

Det er triste nyheder for den unge stjerne, der efterhånden begyndte at vise lidt af det, der gjorde ham til førstevalg i sin tid. Han så bedre ud i imod slutningen af sidste sæson, og i den indeværende sæson har han set mere stabil ud end før. Inden nattens kamp snittede han 14,3 point 6,1 assists og 3,6 rebounds pr. kamp denne sæson. Derfor er det ekstra nederlag at blive slået tilbage med en alvorlig skade som denne.

Trist er det også for Orlando Magic, der gav Fultz en 50 millioner dollars forlængelse så sent den 21. december og nu må undvære ham for resten af sæsonen.

Hovedpersonen har efterfølgende været ude på de sociale medier, hvor han takker, de der har skrevet, sine fans og gud. Han forsikrer sin følgere, at gud har en plan for ham, og at han nok skal komme tilbage.

På trods af den Fultz’ exit vandt Orlando Magic nattens opgør mod Cleveland Cavaliers med cifrene 94-105.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA