Lillebror til Lakers

Marc Gasol tegner en to-årig kontrakt med de resterende mestre. Han har accepteret en vet-minimum, der resulterer i en stor lønnedgang til fordel for at spille for en mesterskabskandidat.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Los Angeles Lakers tegner en to-årig kontrakt med den 211 centimeter høje centerspiller fra spanien, Marc Gasol. Her kommer han til at erstatte Javale McGee, som netop er blevet sendt til Cleveland Cavaliers for at skabe plads i ‘cappen’. Det meddeler blandt andre journalist hos The Athletic Shams Charania:

Som nogen måske husker, så var Lakers holdet, som i sin tid draftede Marc Gasol i 48. valg af i 2007-draften. Straks byttede de ham til hans storebror, Pau Gasol, i et større trade.

Handlen sendte lillebror til Memphis Grizzlies, hvor han har spillet hele sin karriere, indtil han for to sæsoner røg til Toronto Raptors, hvor han blandt andet vandt sin første titel i 2019.

Efter tretten år får han altså muligheden for at tordne frem for de lilla-gule, hvor han skal hjælpe dem til endnu en titel og forsøge at gøre det, som har givet hans storebror den særstatus, han har i klubben.

Gasol har døjet med skader de seneste par sæsoner, og hans statistikker har taget et drop siden Grizzlies-tiden. Lakers har formentlig hentet den tidligere “Defensive Player of the Year”-spiller ind for hans kvalifikationer i forsvarenden, og de kan være svære at se direkte i statistikkerne.

Men efter at have sagt farvel til Dwight Howard og hej til Montrezl Harrell i går, manglede Lakers noget størrelse under kurven, når de møder de største centere – det har de nu fået i form af Gasol.

Gasol tegner en vet-minimum, hvilket vidner om, at Gasol ønskede at spille i en klub med mesterskabchancer. I hvert fald er det mere end 20 millioner dollars mindre, end hvad sidste sæson indbragte.

Han snittede 7,5 point, 6,3 rebounds og 3,3 assists på godt 26 minutter per kamp sidste sæson.

Se andre spændende artikler