fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

LeBron, Miami Heat vinder NBA Finals

Få NBA spillere har nogensinde taget hul på en ny sæson med et større pres på sine skuldre end LeBron James gjorde denne sæson. Og ikke uden grund; James spillede gennem de seks finale kampe mod Dallas sidste sæson mere som en imitation af Travis Outlaw, end den spiller, der gennem otte sæsoner havde været blandt de mest dominerende og fuldendte.  Efter nu sæsonlange diskussioner, så ser den største kritik dog nu ud til at være besvaret.

Miami Heat vinder 121-106
På baggrund af dominerende kamp 5 mod Oklahoma City Thunder sikrede Miami Heat sig nemlig i nat deres 2. NBA mesterskab i klubbens historie – og vigtigere endnu: det første mesterskab i Big Three-æraen. Paradoksalt nok var det dog et imponerende holdspil, der endte med at tage rampelyset fra den talentfulde trio James-Wade-Bosh, der ellers bød på en triple-double fra James, som ydermere blev kåret til MVP for serien.

Heat formåede nemlig at skyde Thunder i sænk på enhver tænkelig måde og tog teten med 14 scorede 3’ere på kun 26 skudforsøg, hvor Mike Miller bidrog med syv af disse på utroligere otte forsøg.

Selvom Oklahoma City kæmpede hårdnakket kampen igennem og regelmæssigt kom til straffekastlinjen gennem første halvleg, så var der dog ingen tvivl om, at Miami var det bedst spillende og hårdest kæmpende mandskab.

En tydeligt glad og udmattet Erik Spoelstra opsummerede dog også meget godt den vilje, der så ud til at opløfte Heat-mandskabet, da han på podiet blev spurgt til sidste sæsons nederlag til Dallas:

Annonce. Scroll for at læse videre.

We wanna make up for it!

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

LA Lakers

Klumme: Los Angeles Lakers' stjerne Anthony Davis har i det seneste kampe genfundet sit forrygende spil. Det kan give håb i en ellers miserabel...

NBA

Shai Gilgeous-Alexander har været ustoppelig i den her sæson, og hans høje niveau fortsætter, efter han sænker Wizards i et tæt opgør.

NBA

Hvis du har det lidt svært ved at vurdere hvilke hold, man skal holde øje med i denne sæson, så har vi her på...

NBA

Los Angeles Lakers får en vigtig sejr i hus på trods af, at alle odds var imod dem med under to sekunder tilbage.

Milwaukee Bucks

Ugens spillere i NBA er kåret

NBA

Et generationsskifte har været på vej i NBA. Denne sæson kan det endeligt komme.

NBA

Los Angeles Lakers start på sæsonen er nu 0-3. Damian Lillard leverer stort i slutningen af kampen og kunne gå derfra med 41 point...

Orlando Magic

Paolo Banchero leverede en statline, der ikke er set siden LeBron James gjorde tilbage i 2003.