fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Lakers siger farvel til Cousins

Demarcus Cousins er ikke længere på holdet i Los Angeles Lakers. De har valgt at sige farvel til den skadesprægede centerspiller for at skabe plads på holdet.

Foto: Fiba.com

Lakers har valgt at afskedige Demarcus Cousins for at skabe plads på holdet og muliggøre signing af anden spiller. Han blev skadet under en træning i sommer, hvor han måtte udgå med et overrevet korsbånd, og har indtil nu ikke spillet en eneste kamp for Lakers.

Der har været rygter om, at han skulle vende tilbage inden playoff, men det forbliver rygter for nu.

Lakers har ellers været meget tilbageholdende med at lave ændringer på holdet før og efter tradedeadlinen for et par uger tilbage. Begrundelsen for afskedigelsen af Cousins skyldes formentligt flere årsager.

Farvel og på gensyn?

For det første tyder intet på, at han vender tilbage i denne sæson. For det andet er det formentligt ikke andre hold, som ønsker at tegne kontrakt med den 208 centimeter høje center grundet hans skade.

Derfor risikerer Lakers ikke i høj grad, at andre NBA-hold tegner kontrakt med Cousins i denne sæson. Det betyder i så fald, at Lakers har muligheden for at tegne en ny kontrakt med den tidligere All Star til sommer på lige fod med de resterende klubber i ligaen.

I forbindelse med farvellet med Cousins er det blevet aftalt, at han kan fortsætte sin genoptræning med Lakers’ træningsstab og faciliteter, hvilket vidner om en form for gensidig aftale. Det kan betyde, at Lakers alligevel vælger at gentegne en kontrakt med Cousins til sommer, og kun fremtiden vil kunne forklare, om han får sin debutkamp i gult og lila en dag.

Rygterne går på, at Lakers har frigivet pladsen på holdet for at hente Markeiff Morris, som netop er blevet købt ud af sin kontrakt med Detroit Pistons, men det vil de næste par dage kunne fortælle os mere om.

Detroit Pistons har ligeledes valgt at købe guard Reggie Jackson ud af sin kontrakt, det kan du læse om her:

Reggie Jackson ny mand i Clippers

 

 

 

 

 

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.