fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Lakers siger farvel til Cousins

Demarcus Cousins er ikke længere på holdet i Los Angeles Lakers. De har valgt at sige farvel til den skadesprægede centerspiller for at skabe plads på holdet.

Foto: Fiba.com

Lakers har valgt at afskedige Demarcus Cousins for at skabe plads på holdet og muliggøre signing af anden spiller. Han blev skadet under en træning i sommer, hvor han måtte udgå med et overrevet korsbånd, og har indtil nu ikke spillet en eneste kamp for Lakers.

Der har været rygter om, at han skulle vende tilbage inden playoff, men det forbliver rygter for nu.

Lakers har ellers været meget tilbageholdende med at lave ændringer på holdet før og efter tradedeadlinen for et par uger tilbage. Begrundelsen for afskedigelsen af Cousins skyldes formentligt flere årsager.

Farvel og på gensyn?

For det første tyder intet på, at han vender tilbage i denne sæson. For det andet er det formentligt ikke andre hold, som ønsker at tegne kontrakt med den 208 centimeter høje center grundet hans skade.

Derfor risikerer Lakers ikke i høj grad, at andre NBA-hold tegner kontrakt med Cousins i denne sæson. Det betyder i så fald, at Lakers har muligheden for at tegne en ny kontrakt med den tidligere All Star til sommer på lige fod med de resterende klubber i ligaen.

I forbindelse med farvellet med Cousins er det blevet aftalt, at han kan fortsætte sin genoptræning med Lakers’ træningsstab og faciliteter, hvilket vidner om en form for gensidig aftale. Det kan betyde, at Lakers alligevel vælger at gentegne en kontrakt med Cousins til sommer, og kun fremtiden vil kunne forklare, om han får sin debutkamp i gult og lila en dag.

Rygterne går på, at Lakers har frigivet pladsen på holdet for at hente Markeiff Morris, som netop er blevet købt ud af sin kontrakt med Detroit Pistons, men det vil de næste par dage kunne fortælle os mere om.

Detroit Pistons har ligeledes valgt at købe guard Reggie Jackson ud af sin kontrakt, det kan du læse om her:

Reggie Jackson ny mand i Clippers

 

 

 

 

 

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Klumme: Bronny James, der er søn af Lebron James, har meldt sig til NBA-draften 2024, efter han er kommet sig fra et hjertestop. Men...