fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Knicks-stjerne rammer umulig gamewinner og forlænger sejrsstime

New York Knicks ridder lige nu på en bølge mod slutspilsbasket efter et kæmpe skud fra Julius Randle.

Foto: Michael Tipton, Flickr

Der var lagt op til et vigtigt opgør, da Miami Heat i nat tog imod et flyvende New York Knicks hold, der havde vundet syv kampe i streg.

Betydningen af kampen kom så sandelig også til udtryk i intensiteten på banen.

Med 23 sekunder tilbage kom Heat’s Tyler Herro frem til et lay-up, der satte hans hold i front med et enkelt point. Herro havde 29 point i kampen.

Derefter havde Knicks god tid til at finde det perfekte skud, der kunne afgøre kampen. Det viste sig at være en stor udfordring mod et af NBA’s bedste forsvarshold.

Jalen Brunson ledte først efter en åbning i det låste zoneforsvar. Da det mislykkedes, måtte han overlade bolden til sin holdkammerat med den varme hånd, Julius Randle.

Den første aflevering fra Brunson lå dog svært for Randle, som måtte ned mod midterlinjen og hente den. Her var han dækket af ingen mindre end Jimmy Butler, der i første omgang får slået bolden ud af hænderne på ham.

Igen lykkedes det Randle at få kontrol over bolden.

Han dribler ned mod hjørnet, og i de døende sekunder lykkedes det ham så at forsøge et vildt 3-pointsskud.

“BANG! BANG!”, lød det fra den berømte amerikanske kommentator, Mike Breen.

Skuddet ramte, og Knicks kan se frem til at fortsætte deres sejrsstime. Julius Randle var kampens topscorer med 43 point.

Knicks er på femte-pladsen i Eastern Conference med en record på 38-27. Der er kun én kamp op til Cleveland Cavaliers på fjerdepladsen, der kan give hjemmebanefordelen i slutspillet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Love har været en stor spiller for Cleveland Cavaliers, men sandet kan være ved at rinde ud for hans tid i Cleveland, da...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

NBA

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se...

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...

NBA

Los Angeles Clippers har ikke ligefrem fået en drømmestart på sæsonen. Stjernespilleren Paul George måtte trække noget magi ud af hatten imod Houston Rockets...

NBA

Natten til onsdag den 19. oktober spilles den første kamp i NBA-sæsonen 2022/23. Før sæsonen kigger vi på, hvilke hold der ser stærkest ud.

Miami Heat

Tyler Herro og Miami Heat er blevet enige om en kontraktforlængelse på 4 år, 130 millioner dollars.