fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

James Harden kalder 76’ers sportsdirektør for en løgner

James Harden kalder Philadelphias 76’ers’ GM Daryl Morey for en løgner til en begivenhed i Kina.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Philadelphia 76’ers’-stjernen James Harden langer nu ud efter deres sportsdirektør, Daryl Morey.

Til en Adidas-begivenhed i Kina kalder Harden Morey for en løgner og fortæller, at “han aldrig vil være en del af en organisation, som han er en del af”. Det kunne Shams Charania offentliggøre på ‘X’, tidligere kendt som Twitter:

Der har henover sommeren været meget snak om James Harden, og hvor han skal spille i den kommende sæson. I starten af Free Agency accepterede han sin ‘player option’ på 35,6 millioner dollar og forlængede med Philadelphia 76’ers.

Siden da har James Harden bedt om at blive traded, men det er ikke sket.

For få dage siden blev det meddelt, at 76’ers planlægger at beholde Harden. Dette er selvom Harden eftersigende gerne vil til Los Angeles Clippers, som dog ikke fik stablet et trade på benene.

Efter udtalelsen om Daryl Morey, ligner det at James Harden har spillet sin sidste kamp for Philadelphia 76’ers. Indtil videre er der dog ikke meldt noget ud fra klubbens side.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Basketligaen

Efter et fravær på 27 kampe forventer superstjernen Joel Embiid nu at vende tilbage lige i tide til et slutspils-run.