Howard til 76ers, Matthews til Lakers

En af sidste års mestre Dwight Howard tegner en et-årig kontrakt med Philadelphia 76ers, det samme gør Wesley Matthews for Lakers.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Dwight Howard tegner en kontrakt med Philadelphia på ét år. Kontrakten er en såkaldt veteran-minimum, hvilket efter beregningerne indebringer Howard 2,6 millioner dollars i næste sæson. På samme tid har Lakers forstærket sig på guard-positionen og hentet Wesley Matthews fra Milwaukee Bucks ind på tilsvarende ét-årig kontrakt, som vil give ham en million dollars mere, nemlig 3,6.

Begge nyheder meddeler den troværdige NBA journalist Shams Chanaria om på sin twitter i nat:

Med Howard’s størrelse bliver det ikke sjovt at skulle møde et 76’ers hold bestående af ham og Joel Embiid, som Howard kommer til at fungere som backup for. Her skal han blandt andet spille med sin tidligere holdkammerat i Lakers, Danny Green, som via et par trades også er havnet i Philadelphia. Han snittede 7,5 point, 7,3 rebounds og over 1 block per kamp på kun 18 minutter for Lakers sidste sæson.

Wesley joiner et Lakers hold, der har været på udkig efter en skytte, der kan komplimentere Lebron James og Anthony Davis, og Matthews kan meget vel være den, de mangler. Han er Lakers anden signing efter de hentede Dennis Schröder for et døgn siden. Wesley snittede 7,4 point, 2,5 rebounds og 1,4 assist på 24 minutter pr. kamp i seneste sæson for Bucks.

Se andre spændende artikler