fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Grizzlies vil tage skridtet til NBA-finalen – annonce artikel

Nedtællingen nærmer sig sin ende. Den 29. oktober (30. i Danmark) går det igen løs i verdens bedste basketball-liga NBA, og forude venter 1.230 kamp i regular season inden slutspilsholdene er fundet.

På opening night er der tre kampe på programmet, heriblandt de forsvarende mestre fra Miami Heat der hjemme i American Airlines Arena tager imod Chicago Bulls.

Memphis Grizzlies var i sidste sæson tæt på at gå hele vejen til NBA-finals, men holdet fra Southwest-divisionen måtte give fortabt i Western Conference-finalen mod San Antonio Spurs, som blot behøvede fire kampe før vejen til NBA-finalen mod Heat var banet.

I denne sæson vil Grizzlies forsøge at gå hele vejen, men der er sket nogle markante ændringer på Memphis-holdet op til denne sæson, og selvom ændringerne ikke nødvendigvis har gjort holdet dårligere, så har bookmakerne, der tilbyder online spil på NBA kun Gizzlies som den 11. største favorit til at hjemtage NBA-titlen i denne sæson.

–          For at tage det næste skridt til finalen er vi nødt til at blive lidt bedre. Fra nu af kræver hver eneste skridt fremad et kæmpe stykke arbejde fra alle, og alle skal blive lidt bedre, fortæller NBA defensive player of the year i sidste sæson Marc Gasol til USA Today.

Den mest markante ændring finder man på coaching-fronten, hvor Lionel Hollins ikke har fået forlænget sin kontrakt på trods af, han var den mest vindende coach nogensinde i Grizzlies’ historie, men ledelsen har ikke kigget langt efter afløseren, idet assistant coach Dave Joerger, som har siddet på Memphis-bænken de seneste seks år, overtager jobbet efter Hollins.

På spillerfronten har Grizzlies hentet Mike Miller hos de forsvarende mestre fra Miami Heat. 33-årige Miller spillede i Memphis fra 2003 til 2008, og det er primært grundet hans tre points-kvaliteter, at han er blevet hentet tilbage til Memphis, for netop på det område vaklede Grizzlies en smule i sidste sæson, hvor ingen andre NBA-hold havde færre tre points-forsøg end Memphis-holdet.

Ud over Millers ankomst har ledelsen forlænget kontrakten med den defensive troldmand Tony Allen, som i sidste sæson for andet år i træk kom på NBA All-defensive first team, og endelig er Nick Calathes kommet til fra Europa og Kosta Koufos som ekstra backup for Marc Gasol.

Det bliver spændende at se, om Grizzlies kan gå hele vejen i denne sæson, og dermed gøre bookmakernes odds til skamme.

(Foto: Flickr – Lindsey Turner – theogeo)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har i den sidste halvanden uge efterforsket sagen om Ja Morant, der fremviste en pistol på Instagram Live. Nu er de nået frem...

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Politiet i Colorado lukker efterforskning af Ja Morant-sagen, men Grizzlies holder ham ude i yderligere fire kampe.

NBA

En videre efterforskning af sagen, hvor Ja Morant fremviste en piston på Instagram, kan suspendere den unge superstjerne i 50 kampe.

NBA

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant er blevet suspenderet efter, at han angiveligt fremviste et våben på Instagram Live.

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...