fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Kevin Durant skadet efter nattens kamp

Kevin Durant, fra Golden State Warriors, pådrog sig i nat en forstrækning i højre læg. Det skete i slutningen af tredje periode i kamp fem på hjemmebane, hvor Houston Rockets gæstede.

Ifølge NBA.com, skal Durant have en MRI scanning torsdag, og det er derfor på nuværende tidspunkt uklart, om han er klar til kamp seks natten til lørdag.

Det lader dog ikke til Steve Kerr regner med, at han skal spille, han udtalte følgende til The Athletic:

“Han kommer ikke til at spille kamp seks. Vi kan alle sammen lade som om, og sige, at han er ‘tvivlsom’, men han kommer ikke til at spille kamp seks.”

Det tyder på, at de ingen chancer tager i Golden State og satser i stedet på, at han er klar til en potentiel kamp syv, hvis Rockets skulle tage en sejr i kamp seks.

Det kan vise sig at være katastrofalt for Warriors mandskabet, hvis deres bedste spiller er fraværende til de kommende kampe, det er i hvert fald et åbent vindue, hvor Rockets skal slå til, hvis de vil holde deres finale drømme i live.

Det formåede James Harden og resten af Houston mandskabet dog ikke at udnytte, trods superstjernens skade i nat. Harden var nærmest ikke til stede, i modsætning til Splash Brothers, som tog over i fjerde periode med vigtige og ikke mindst fænomenale afslutninger, som sikrede dem sejren. De er oppe 3-2 i serien.

Her er et klip af Durants skade, hvor han lander akavet efter et scoret skud.

 

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.