Gammel kending bliver Årets Sjette Mand

Lou Williams blev natten til tirsdag kåret som Årets Sjette Mand efter en flot sæson hos Los Angeles Clippers. Det er tredje gang den notoriske sjette mand bliver hædret med netop denne pris.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det er efterhånden en selvfølge, at Lou Williams skal nævnes, når nogle siger sjette mand. Den notoriske scorer er en af de farligste  spillere fra bænken, og har igennem de sidste sæsoner manifesteret sig som en af de bedste bænkspillere i historien. Ham og Jamal Crawford er nu de eneste to spillere, som har vundet prisen som Årets Sjette Mand tre gange. Williams træder også ind i et historisk selskab, da han, Kevin McHale og Detlef Schrempf er de eneste spillere nogensinde, som har vundet prisen to år i træk. De to andre finalister til prisen var holdkammeraten Montrezl Harrell og Domantas Sabonis fra Indiana Pacers.

Lou Williams havde en af sine bedste sæsoner i karrieren, hvor han ledte det konstant overaskende Clippers-mandskab i point. Williams største præstationer kom nok i slutspillet, hvor han snittede næsten 25 point og otte assists mod Golden State Warriors i første runde af dette års slutspil. Her formåede Williams og co. at stjæle to udesejrer mod de daværende forsvarende mestrer.

Williams snittede 20 point, tre rebounds og fem assists denne sæson.

Se andre spændende artikler